Știri

În Anadolu Medical Center a fost deschis un Centru de tratament al cancerului de sân

Sub conducerea Prof. Dr. Metin Cakmakci, Centrul oferă diagnostic complex și tratament, inclusiv chirurgie plastică un pachet complet de servicii pentru toate nevoile pacienților cu cancer de sân.

Odată cu dezvoltarea medicinii moderne, tot mai mult se pune accent pe diagnosticul precoce și recuperarea completă în tratamentul cancerului de sân. Angajat de misiunea sa de a oferi asistența medicală de calitate pentru pacienții săi și în efortul său de a răspunde tuturor nevoilor lor medicale, Anadolu Medical Center a deschis un Centru de tratament al cancerului de sân. Aceasta l-a stabilit în cele din urmă ca un centru de referință pentru tratamentul tuturor tipurilor de cancer.

Ce ofera centrul

Centrul oferă diagnosticare complexă și tratament – de la screening-ul de rutină la chirurgie plastică – un pachet complet de servicii care satisfac nevoile pacienților cu cancer de sân. Calitatea serviciilor și furnizarea de servicii care facilitează tratamentul îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale.

Examinare si evaluare pacienti

După o examinare inițială în Centrul de tratament al cancerului de sân, pacienții sunt supuși unei examinări prin mamografie, examen ecografic și biopsie, acolo unde este necesar. Medicii diagnostichează pacientul, evaluează gradul de boală și oferă tratamentul cel mai adecvat, rapid și eficient. În Centrul se va acorda o atenție deosebită femeilor cu risc ridicat de cancer de sân.

Fiecare caz separat în Centrul de tratament al cancerului de sân va fi examinat și evaluat de un consiliu special format din specialiști din departamentele de chirurgie generală, oncologie medicală, oncologie de radiație, medicina nucleară, radiologie, chirurgie plastică, psihiatrie. În fiecare săptămână, aceasta echipa multidisciplinară se va aduna la așa-numita întălnire a bordului de tumor la care se va decide și se va numi cel mai potrivit plan specific de tratament. Depășirea tuturor feluri de probleme în caz de îmbolnăvire cu cancer de sân este datorită eforturilor întregii echipe.

Conducerea Centrului de tratament al cancerului de sân a fost încredințată lui Prof.Dr.Metin Cakmakchi. Prof. Dr. Metin Cakmakci a dobândit educația sa în Turcia și SUA. Specializarea și interese sale sunt în domeniul de chirurgie oncologică, infecții chirurgicale și chirurgie toracică.

Echipa Centrului de tratament al cancerului de sân include specialiști educați la universități de prestigiu din SUA și Turcia, specializați în institutul medical Johns Hopkins Medicine, SUA, și câștigători de premii internaționale prestigioase.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions