Știri

Știri Video pe anadolumedicalcenter.tv

Pe site-ul veți găsi videoclipuri utile despre Centrul Medical Anadolu, despre echipa de experți specializați, despre cele mai recente știri, despre noile tehnologii, despre experiența pacienților nostri din toate etapele șederii lor.

Site-ul video www.anadolumedicalcenter.tv este creat pentru voi toți – pentru cei care doresc să beneficieze de un tratament în străinătate și examinează posibilitățile, pentru cei care doresc să se informeze despre cele mai noi tehnologii și metode de lucru în lupta împotriva cancerului și a altor boli grave.

Metode de tratare a cancerului

www.anadolumedicalcenter.tv este locul unde veți afla opinia medicilor noștri pentru metodele de tratare a cancerului și a bolilor ginecologice la femei, pentru cele mai frecvente tipuri de cancer la bărbați, pentru importanța diagnosticului precoce, pentru abordările la tratarea tumorilor de creier, pentru tratamentul cancerului osos, pentru tratamentul cancerului de plămân și ficat, pentru progresele tehnologice în chirurgia toracică și abdominală, pentru factorii tratamentului cu succes FIV și altele.

Luarea deciziei pentru un tratament în străinătate

Luarea deciziei pentru un tratament în străinătate este însoțită de o serie de probleme, astfel încât specialiștii noștri de înaltă calificare sunt pregătiți pentru nevoile dumneavoastra. În site-ul veți găsi CV-urile medicale ale experților noștri – Prof. Dr. Zafer Gulbas, specialist oncologie hematologică, Prof.Dr. Sertac Cicek, specialist chirurgie cardiacă pentru copii, Conf. Dr. Fatih Gucer, specialist obstetrică și ginecologie, Prof. Dr. Nazmi Ilker, urolog, și altele.

Prin poveștile pacienților noștri, veți obține o idee de condițiile din spital, de atitudinea personalului medical cu privire la boală și metoda tratamentelor, precum și măsurile luate în cursul perioadei de recuperare a pacientului.

Nu pe ultimul rând, site-ul conține și videoclipuri cu informații corporative prin care vor fi familiarizați cu toate măsurile șederii dumneavoastră în Centrul Medical Anadolu – călătorie, întâlnire și transfer, rezervare și cazare la hotel, procedura de admitere la spital, organizarea examenelor și rezervarea de ore, oferirea de traducător și coordonator personal, efectuarea de plăți și schimb valutar.

Vă asigur că ați luat decizia corectă de a veni la noi tocmai pentru a beneficia de servicii medicale complete și personalizate de înaltă calitate oferite sub un singur acoperiș”,

Asli Akyavash, director al departamentului Servicii internaționale.

 

Vizitați anadolumedicalcenter.tv/ro

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions