Știri

Dedicăm Ziua Mondială a Sănătății tuturor femeilor

Ziua Mondiala a Sanatatii

În data de 7 aprilie sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății, de aceea oferim 10% discount la un check-up în cea mai nouă Clinică Anadolu de Tratare a Cancerului Mamar. Pentru a beneficia de discount, lasă-ne datele tale în formularul alăturat și unul dintre specialiștii Centrului Medical Anadolu te  va contacta pentru o programare. În plus, intră pe pagina noastră de Facebook și vezi care sunt cele mai vehiculate mituri despre cancerul la sân. Experții noștri le analizează și își oferp răspunsurile corecte.

Centrul Medical Anadolu de Tratare a Cancerului Mamar

Centrul Medical Anadolu a inaugurat cel mai noua Clinica de Tratare a Cancerului Mamar destinat sănătății femeilor. Clinica este dotată cu tehnologie medicală de top, iar specialiștii noștri mizează pe o abordare holistică în tratarea cancerului de sân. Pacientele Centrului Medical Anadolu sunt tratate de echipe multidisciplinare de experți formate din: medici oncologi, specialiști în radiologie oncologică și experți în chirurgie oncologică.

ziua mondiala  a sanatatii anadolu

Ziua Mondială a Sănătății

Ziua Mondială a Sănătății se celebrează în fiecare an în data de 7 aprilie. Aceasta este o zi de conștientizare a importanței sănătății oamenilor la nivel mondial, fiind susținută de numeroase guverne din întrega lume, dar și de o serie de organizațiile non-guvernamentale.

În luna aprilie, obiectivul nostru este de a facilita accesul femeilor la informații corecte legate de incidența cancerului de sân în România, dar și la sfaturi despre cum pot preveni această afecțiune. Testarea periodică la medic (o dată sau de două ori pe an) și auto-palparea lunară după mentruație, reprezintă metodele principale prin care se poate identifica această afecțiune în stadii incipiente.

Înscrie-te în perioada 1 – 10 aprilie 2015 pentru un check-up în cea mai nouă Clinica de Tratare a Cancerului Mamar Anadolu de Tratare a Cancerului Mamar și primești 10% discount. Lasă-ne datele tale în formularul alăturat și unul dintre specialiștii noștri te vor contacta pentru a stabili o programare.

Perioada de valabilitate a discount-ului este de 31 mai 2015.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions