Despre noi

Bun venit la Centrul Medical Anadolu

Centrul Medical Anadolu se află sub aripa Fundaţiei Anadolu şi este caracterizat de două aspecte majore: statutul său non-profit şi afilierea sa unică cu renumita instituție medicală Johns Hopkins Medicine.

Centrul Medical Anadolu consideră dedicarea pentru sănatate şi bunăstare o prioritate principală încă de la înfiinţarea Fundaţiei de către cele două familii remarcabile, Yazıcı şi Özilhan, în 1979.

Centrul Medical Anadolu este un centru de excelență în tehnologie avansată folosită în tratamentul oncologic

Centrul Medical Anadolu este un centru de excelență în tehnologie avansată folosită în tratamentul oncologic (PET-CT, CyberKnife, TrueBeam, Transplant de Măduvă Osoasă). Aceste programe de top, conduse de o echipă de medici cu experienţă internaţională sunt recunoscute atât în Turcia, cât şi în afara granițelor sale.

Centrul Medical Anadolu furnizează servicii medicale inovative şi integrate, bazate pe o abordare concentrată pe pacient. Fiecare pacient este tratat cu o dedicare maximă de către o echipă formată din experţi în medicină, iar tehnologia de ultimă generaţie este oferită într-un mediu prietenos. Respectul pentru pacienţi şi pentru apropiaţii acestora se evidențiază prin oferirea de suport adecvat în toate etapele tratamentului, fiind prioritare siguranţa şi confortul, conştientizarea şi diagnosticarea clară.

În acest scop, Centrul Medical Anadolu oferă gratuit o a doua opinie medicală, servicii de traducere şi interpretare 24/7 precum şi transportul de la şi spre aeroport.

Situat într-o zonă calmă de pe ţărmul mării, Centrul Medical Anadolu este departe de agitaţia oraşului, dar îndeajuns de aproape pentru transport. Pentru a face experienţa într-o ţară străină cât mai plăcută, Centrul este dotat cu un hotel cu peste 75 de paturi în cadrul complexului medical.

Centrul Medical Anadolu tratează pacienţi din peste 30 de ţări într-un mod complex şi modern.

Centrul Medical Anadolu tratează pacienţi din peste 30 de ţări într-un mod complex şi modern, furnizând servicii medicale la un standard internaţional pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Misiunea

Furnizarea de servicii medicale la un standard internaţional pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Viziunea

Centru de referinţă în domeniul sănătăţii.

Valorile

Scopul principal: înţelegerea nevoilor pacienţilor şi ale persoanelor care îi acompaniază precum şi oferirea de servicii de calitate care să le depăşească aşteptările. Aceştia merită să se simtă bine-primiţi.

De importanţă primordială sunt drepturile şi siguranţa pacienţilor: prima preocupare este asigurarea siguranţei pacienţilor şi a apropiatilor acestora. Centrul Medical Anadolu are datoria de a evalua orice posibile riscuri, ce ar putea interveni în furnizarea de servicii medicale într-un spaţiu sigur pentru pacienţi. Centrul Medical Anadolu face toate eforturile pentru a înţelege nevoile culturale, fizice şi psihologice ale pacienţilor prin stabilirea de linii de comunicare deschise şi prin protejarea drepturilor acestora fără discriminare.

Instruirea şi implicarea personalului sunt cheia către performanţa, schimbarea şi îmbunătăţirea Centrului. Puterea lucrului în echipă se bazează pe dezvoltarea angajaţilor. Promisiunea fermă de a folosi puterea lucrului în echipă eficient şi constructiv, desfăşurat într-o atmosferă de încredere, conduce la realizarea mai multor obiective. Centrul Medical Anadolu îşi doreşte utilizarea maximă a potenţialului tuturor angajaţilor prin crearea unui mediu participativ bazat pe schimbul reciproc de idei, informaţii şi opinii, precum şi prin dezvoltarea educaţională. Este important ca angajaţii să poată înfrunta situaţiile dificile fără a renunţa şi să ia iniţiativa în rezolvarea acestora. Drept urmare, aceştia au suportul pentru a reuni diferite discipline şi a lucra împreună în armonie.

Centrul Medical Anadolu este sensibil atât în privinţa problemelor sociale cât şi din perspectiva mediului. Totodata, Centrul conştientizează nevoile medicale ale societăţii. Personalul lucrează permanent pentru a realiza misiunea Centrului Medical Anadolu: „îmbunătăţirea calităţii vieţii” prin furnizarea celor mai bune servicii posibile în domeniul sănătăţii. În acelaşi timp se iau toate măsurile pentru ca aceste activităţi să nu dăuneze mediului sau resurselor naturale. Cercetarea impactului asupra mediului, este un efort care merită, pentru a preveni şi a minimaliza efectele lui, protejând resursele naturale. Centrul evită poluarea aerului, apei şi a solului folosind tehnologii adecvate pentru controlul deşeurilor.

Centrul Medical Anadolu caută informaţii şi depune eforturi constante pentru îmbunătăţire. Deciziile şi acţiunile centrului se bazează mai degrabă pe informaţii folosite şi evaluate obiectiv, decât pe intuiţii, sentimente şi experienţe.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions