Campanie ianuarie – martie 2019

Distribuie

Campanie ianuarie – martie 2019


Pachetele de check up sau evaluare medicala generala

Examinarile periodice de screening, numite si check up, includ teste si studii care se fac la oameni fara simptome, indiferent de sex si varsta, cu scopul de a identifica la un stadiu incipient boli care se dezvolta in mod ascuns si fara simptome evidente.

Un astfel de check up se efectuaza intr-o singura zi, rezultatele fiind discutate la sfarsitul zilei sau pentru teste mai complexe, a doua zi. Costurile sunt de asemenea mult mai mici comparativ cu efectuarea acestor teste individual.

Pentru toate detaliile referitoare la tipurile de screening-uri pe care le oferim, va rog sa dati click aici.

In lunile ianuarie, februarie si martie, la toate pachetele de check up atasate se ofera un discount de 10%.

Pentru programari si pentru a beneficia de aceasta oferta,va rog sa o contactati pe Dr. Marinela Miertoiu, telefon: +4 0799 499 911,
email: romania@anadolusaglik.org

 

DETECTIA PRECOCE SAU CONTROLUL POST TERAPEUTIC CANCER MAMAR

Pink_Ribbon_(Transparent)

Cea mai importanta metoda pentru diagnosticarea precoce a cancerului de san este mamografia. Exista multe studii care arata ca mamografia anuala dupa varsta de 50 de ani si metoda de autoexaminare reduc nivelurile de mortalitate intre 20-30%. Daca in familie (in special la rudele de gradul intai) este inregistrat un cancer de an la o varsta frageda, screening-urile mamografice, insotite de ultrasunete pot incepe chiar intre 30-35 de ani. Mamografia trebuie facuta anual.

Centrul de Management al Cancerul de San din cadrul Anadolu a fost deschis acum 3 ani si ofera diagnostic si tratament complet, de la screening-ul de rutina la chirurgie plastica.

Discountul de 10% se va aplica pentru mamografie, ecografie san, RMN, markeri tumorali specifici si consult.

Pentru programari si pentru a beneficia de aceasta oferta,va rog sa o contactati pe Dr. Marinela Miertoiu, telefon: +4 0799 499 911,
email: romania@anadolusaglik.org

Copyright © 2019
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions