Despre noi

Despre noi

Parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine – lider mondial în tratamentul cancerului

Centrul Medical Anadolu este un spital de ultimă generație, multispecializat în diagnosticare și tratare pentru toate tipurile de cancer precum şi medicină preventivă, cu ajutorul unor tehnologii de standard mondial în tratarea cancerului. A fost înființat de către Fundația Anadolu în 2005 și are două caracteristici majore: statutul său non-profit și apartenența sa unică la Johns Hopkins Medicine SUA, recunoscut la nivel mondial în tratamentul cancerului.
Afilierea Centrului la Johns Hopkins Medicine USA poziționează spitalul la nivelul celor mai bune spitale din lume. Această afiliere oferă acces continuu la cele mai noi inovații și tehnologii de ultimă generație din domeniul medical cu suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism. În plus, medicii specialiști de la Centrul Medical Anadolu pot contacta specialiștii de la Johns Hopkins Medicine pentru a doua opinie medicală și pot realiza teleconferințe cu aceștia în vederea schimbului de experiență.

Peste 9000 de pacienți români tratați de cancer la ANADOLU

Centrul Medical Anadolu tratează pacienţi din întreaga lume, fiind o organizaţie cu dezvoltare constantă, implicată în proiecte de responsabilitate socială corporativă. Obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul și să asigurăm servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generație, în condiții impecabile de siguranță și confort. Respectarea nevoilor pacienților și oferirea unei asistențe speciale în fiecare faza a tratamentului se numără printre prioritățile noastre. Fiecare pacient este tratat cu o dedicare maximă de către o echipă formată din experţi în medicină, iar tehnologia de ultimă generaţie este oferită într-un mediu prietenos.

Tratamente oncologice revoluționare

Beneficiem de aparatură medicală de ultimă generație Cyberknife, Varian Edge, Da Vinci, Radixact, acesta fiind un atu important și un instrument de bază pentru a avea cele mai noi abordări privind actul medical. În plus, Centrul Medical Anadolu permite personalului său oportunitatea de a-și îmbunătăți în mod continuu abilitățile, cunoștințele și instruirea pentru a asigura îngrijire și expertiză excepționale.

Indiferent dacă doriţi a doua opinie medicală sau o intervenţie chirurgicală complexă, puteţi beneficia de experienţa şi tratamentele inovative oferite de medicii Centrului Medical Anadolu – ISTANBUL, Turcia. In plus, un coordonator îndrumă pacientul prin întregul proces și se ocupă de toate detaliile, permiţând pacientului şi familiei acestuia să se concentreze pe vindecare.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions