Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.18

În noul număr al buletinului periodic „Sănătate”, citiți:

Dezvoltând o abordare multidisciplinară, Centrul Medical Anadolu a creat un nou centru specializat pentru tratamentul sarcoamelor. Sarcom este numele generic a peste 70 de tipuri de tumori maligne ale țesutului conjunctiv, care, în conformitate cu standardele și orientările internaționale privind bunele practici clinice, necesită cunoștințe și experiență de specialitate, prin care medicii noștri sunt recunoscuți pe plan internațional.

Prof. Dr. Kaan Erler, specialist în oncologie ortopedică la Centrul Medical Anadolu, ne familiarizează cu tipurile și semnele sarcomului, cu abordarea complexă în diagnosticarea acestuia și tratamentul chirurgical modern, care nu numai că este de multe ori salvator de viață, dar, de asemenea, păstrează mâinile și picioarele pacientului.
Știați că durerea de picior nu este doar un semn de oboseală sau de cancer? Prof. dr. Sertaç Çiçek, chirurg cardiovascular la Centrul Medical Anadolu, avertizează că durerea poate fi un semn al bolii vasculare periferice.
Despre cele mai răspândite boli ginecologice la femei – fibroamele uterine, endometrioza și despre utilizarea pe scară largă a laparoscopiei în tratamentul lor, puteți afla de la reputatul specialist în chirurgie ginecologică și oncologie, prof. dr. Fatih Güçer.

Dr. Kemal Akpinar, medic pediatru la Centrul Medical Anadolu, oferă îndrumări importante părinților cu privire la măsurile care pot fi ușor luate înainte de sarcină și în creșterea copilului după naștere, precum și la sprijinul comportamental pentru dezvoltarea sa intelectuală.
În același număr mai puteți citi despre: restaurarea vederii prin transplant de cornee, alimentația corectă atunci când mergeți la antrenament și știri utile pe scurt.
Și încă: „De cinci ani sunt foarte bine“ – povestea unei paciente a noastre despre victoria asupra cancerului si morții.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions