Pacienţi Internaţionali

Distribuie

Pacienţi Internaţionali

În interesul pacienţilor internaţionali

Departamentul de Servicii Internaţionale este un departament complet dedicat pacienţilor internaţionali. Centrul nostru este creat să ajute pacienții internaţionali să obţină un beneficiu maxim din şederea lor în spital. Un specialist dedicat pacienţilor internaţionali îndrumă pacientul prin întregul proces şi se ocupă de toate detaliile, permiţând pacientului şi familiei acestuia să se concentreze pe vindecare.

Specialiştii în pacienţi internaţionali

Personalul cu experienţă al Departamentului de Servicii Internaţionale coordonează toate aspectele vizitei unui pacient, ocupandu-se de programări, servicii de cazare şi translaţie, asistând la internarea şi tranzacţiile financiare.

Personalul multilingv, administratorii şi specialiştii în pacienţi internaţionali din cadrul Centrului Medical Anadolu oferă programe şi servicii personalizate pentru a face pacienţii să se simtă confortabil pe durata şederii.

Paşii de urmat

Încurajăm pacienţii internaţionali să contacteze departmentul nostru înainte de a călători spre Centrul Medical Anadolu. Medicii noştri vor trebui să vă analizeze istoricul medical înainte de a recomanda un plan de tratament. Prin telemedicină, putem oferi sfaturi şi asistență medicilor în timp real în cazurile dificile.

După confirmarea sosirii pacientului, furnizăm informaţii despre alternativele de cazare, aranjamentele de călătorie şi transport. În funcţie de solicitarea pacientului, facem rezervări conform preferinţelor acestuia. De asemenea, solicităm detaliile de zbor ale pacientului pentru a organiza transportul de la aeroport la spital şi de la spital înapoi la aeroport. Putem asigura şi ambulanţe rutiere şi aeriene dacă este necesar. În cazul în care limba nativă a pacientului este alta decât engleza, se vor asigura translatori în limba sa nativă, ce vor însoţi pacientul pe toată durata şederii sale în Centrul Medical Anadolu.

Pentru întrebări şi comentarii:

E-mail : int.patients@anadolusaglik.org

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

ANUNT IMPORTANT!

MĂSURI COVID-19

 

 

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății din Turcia privind pandemia globală COVID-19, Centrul Medical Anadolu acceptă pacienți care vin din străinătate numai după ce vor sta în carantină timp de 14 zile după ce au ajuns în Turcia. Odată ce pacienții vor sta cele 14 zile în carantină, sunt primiți în spitalul nostru atât timp cât respectă politica noastră de siguranță (poate fi găsită mai jos).

Dacă prezentați următoarele simptome- febră peste 38 de grade, tuse și dificultăți respiratorii, vă rugăm să nu plănuiți absolut nicio călătorie.

În cazul în care pacienții noștri actuali nu pot călători pentru întâlnirile periodice sau follow-up, medicii noștri vor oferi consultații video, în funcție de disponibilitatea programului lor. Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm să ne contactați.
Aceste consultații video nu înlocuiesc întâlnirile tradiționale deoarece medicul nu va putea efectua o inspecție clinică sau o examinare fizică. În plus, evaluarea se va baza pe fișele medicale în limba engleză, pe analizele de sânge și pe evaluările histopatologice efectuate de alte instituții. De asemenea, radiografiile și investigațiile imagistice de medicină nucleară pot necesita un consult suplimentar.

Politica de siguranță Centrul Medical ANADOLU

 

Suntem conștienți de situația cauzată de pandemia globală COVID-19 (Coronavirus). Pentru a proteja pacienții și personalul nostru, dar și pentru a preveni răspândirea acestui virus, vă recomandăm:

 

  • Vă rugăm să veniți la spital doar după cele 14 zile de carantină, să purtați mască și să fiți însoțiți de o singură persoană;
    Dacă nu aveți mască, vă rugăm să ne anuntați din timp când ajungeți pentru a ne întâlni în exteriorul clădirii pentru a vă oferi măștile de protecție;
  • Vă rugăm să vă fixați bine masca pe față și să nu o mai atingeți după aceea. Dacă veți atinge masca, atunci vă rugăm să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Când vă scoateți masca, faceți acest lucru cu atenție, distanțând-o încet de față. Mai apoi, aruncați-o la gunoi și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun;
  • La intrarea în spital vi se va lua temperatura și se va urmări dacă prezentați simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii. De asemenea, vi se va cere și istoricul de călătorii (ultimele 14 zile). Din păcate, nu putem accepta pacienți/ însoțitori care prezintă posibile semne de infecție cu virusul COVID 19. Veți fi instruit de personalul nostru ce să faceți în continuare.

 

Având în vedere situația din întreaga lume, ne rezervăm dreptul de a schimba politicile spitalului în orice moment.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions