Pacienţi Internaţionali

Pacienţi Internaţionali

În interesul pacienţilor internaţionali

Departamentul de Servicii Internaţionale este un departament complet dedicat pacienţilor internaţionali. Centrul nostru este creat să ajute pacienții internaţionali să obţină un beneficiu maxim din şederea lor în spital. Un specialist dedicat pacienţilor internaţionali îndrumă pacientul prin întregul proces şi se ocupă de toate detaliile, permiţând pacientului şi familiei acestuia să se concentreze pe vindecare.

Specialiştii în pacienţi internaţionali

Personalul cu experienţă al Departamentului de Servicii Internaţionale coordonează toate aspectele vizitei unui pacient, ocupandu-se de programări, servicii de cazare şi translaţie, asistând la internarea şi tranzacţiile financiare.

Personalul multilingv, administratorii şi specialiştii în pacienţi internaţionali din cadrul Centrului Medical Anadolu oferă programe şi servicii personalizate pentru a face pacienţii să se simtă confortabil pe durata şederii.

Paşii de urmat

Încurajăm pacienţii internaţionali să contacteze departmentul nostru înainte de a călători spre Centrul Medical Anadolu. Medicii noştri vor trebui să vă analizeze istoricul medical înainte de a recomanda un plan de tratament. Prin telemedicină, putem oferi sfaturi şi asistență medicilor în timp real în cazurile dificile.

După confirmarea sosirii pacientului, furnizăm informaţii despre alternativele de cazare, aranjamentele de călătorie şi transport. În funcţie de solicitarea pacientului, facem rezervări conform preferinţelor acestuia. De asemenea, solicităm detaliile de zbor ale pacientului pentru a organiza transportul de la aeroport la spital şi de la spital înapoi la aeroport. Putem asigura şi ambulanţe rutiere şi aeriene dacă este necesar. În cazul în care limba nativă a pacientului este alta decât engleza, se vor asigura translatori în limba sa nativă, ce vor însoţi pacientul pe toată durata şederii sale în Centrul Medical Anadolu.

Pentru întrebări şi comentarii:

E-mail : int.patients@anadolusaglik.org

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions