Pacienţi Internaţionali

Distribuie

Parteneri

Parteneriate speciale

NN InsuranceParteneriat Anadolu si NN Aigurari de Viata

20% discount la serviciile medicale oferite de Anadolu, Turcia pentru clientii NN

Toti pacientii care detin o asigurare de sanatate NN  Asigurari de Viata beneficiaza acum de un discount de 20% la serviciile medicale din cadrul Clinicii Medicale Anadolu, Istanbul, Turcia.

Prin acest parteneriat, Anadolu si NN doresc sa ofere un suport suplimentar tuturor celor care au nevoie de servicii medicale de top la preturi accesibile.

Alte beneficii ale asigurarii de sanatate NN: ofera discount pentru 2 sau mai multi asigurati, este deductibila la calculul impozitului pe veniturile din salarii, in limita echivalentului in lei a 400 de Euro pe an si este foarte flexibila, clientii putand opta pentru doua forme de protectie: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri, la care pot adauga beneficiul optional preventie. Mai multe beneficii ale asigurarii pe site-ul  www.nn.ro/sanatate

Detalii contact:

NN Asigurari de Viata: asigurari@nn.ro; 021.9464

Anadolu: D. Ilie, tel: 0799499911, email: daniela.ilie@anadolusaglik.org

SynevoPâna la 15% reducere la investigaţiile de laborator pentru pacienţii Anadolu.

Synevo România şi Centrul Medical Anadolu au încheiat un parteneriat pentru a veni în sprijinul pacienţilor. Astfel, clienţii Anadolu beneficiază de până la 15% la analizele din portofoliul Synevo.

Pacientii se vor prezenta cu unul din documentele medicale cu antetul Anadolu pentru a putea beneficia de discount.

Contact Synevo: 021/9666, contact Anadolu: 0799499911.

Flyer_Anadolu_Sept_2017_preview

Reprezentanti oficiali

Beneficii angajati – tip corporate

 • Raiffeisen – angajatii Raiffeisen Bank Romania si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 15% la serviciile medicale din cadrul clinicii Anadolu
 • Alpha Bank – angajatii Alpha Bank Romania si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale din cadrul clinicii Anadolu.
  De asemenea, detinatorii cardurilor Alpha Bank Gold – indiferent daca sunt sau nu angajati Alpha Bank – beneficiaza de un discount de 20% la toate serviciile medicale din cadrul Anadolu
 • Orange – angajatii Orange Romania si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 10% la toate serviciile medicale
 • Angajatii companiei Smartree Romania, unul dintre liderii de consultanta HR din Romania, vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale din cadrul Clinicii Medicale Anadolu. Rudele de gradul 1 al angajatilor vor avea dreptul la acelasi discount.
 • Vipas – angajatii si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale

Firme de asigurari

Pentru a afla mai multe informaţii despre procesul de asigurare, verificarea beneficiilor medicale, eligibilitate şi acoperirea tratamentului solicitat vă rugam sa ne contactaţi. Asiguratori:

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

ANUNT IMPORTANT!

MĂSURI COVID-19

 

 

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății din Turcia privind pandemia globală COVID-19, Centrul Medical Anadolu acceptă pacienți care vin din străinătate numai după ce vor sta în carantină timp de 14 zile după ce au ajuns în Turcia. Odată ce pacienții vor sta cele 14 zile în carantină, sunt primiți în spitalul nostru atât timp cât respectă politica noastră de siguranță (poate fi găsită mai jos).

Dacă prezentați următoarele simptome- febră peste 38 de grade, tuse și dificultăți respiratorii, vă rugăm să nu plănuiți absolut nicio călătorie.

În cazul în care pacienții noștri actuali nu pot călători pentru întâlnirile periodice sau follow-up, medicii noștri vor oferi consultații video, în funcție de disponibilitatea programului lor. Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm să ne contactați.
Aceste consultații video nu înlocuiesc întâlnirile tradiționale deoarece medicul nu va putea efectua o inspecție clinică sau o examinare fizică. În plus, evaluarea se va baza pe fișele medicale în limba engleză, pe analizele de sânge și pe evaluările histopatologice efectuate de alte instituții. De asemenea, radiografiile și investigațiile imagistice de medicină nucleară pot necesita un consult suplimentar.

Politica de siguranță Centrul Medical ANADOLU

 

Suntem conștienți de situația cauzată de pandemia globală COVID-19 (Coronavirus). Pentru a proteja pacienții și personalul nostru, dar și pentru a preveni răspândirea acestui virus, vă recomandăm:

 

 • Vă rugăm să veniți la spital doar după cele 14 zile de carantină, să purtați mască și să fiți însoțiți de o singură persoană;
  Dacă nu aveți mască, vă rugăm să ne anuntați din timp când ajungeți pentru a ne întâlni în exteriorul clădirii pentru a vă oferi măștile de protecție;
 • Vă rugăm să vă fixați bine masca pe față și să nu o mai atingeți după aceea. Dacă veți atinge masca, atunci vă rugăm să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Când vă scoateți masca, faceți acest lucru cu atenție, distanțând-o încet de față. Mai apoi, aruncați-o la gunoi și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun;
 • La intrarea în spital vi se va lua temperatura și se va urmări dacă prezentați simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii. De asemenea, vi se va cere și istoricul de călătorii (ultimele 14 zile). Din păcate, nu putem accepta pacienți/ însoțitori care prezintă posibile semne de infecție cu virusul COVID 19. Veți fi instruit de personalul nostru ce să faceți în continuare.

 

Având în vedere situația din întreaga lume, ne rezervăm dreptul de a schimba politicile spitalului în orice moment.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions