Pacienţi Internaţionali

Parteneri

Parteneriate speciale

 • Parteneriat Anadolu si NN Aigurari de Viata 20% discount la serviciile medicale oferite de Anadolu, Turcia pentru clientii NN.

  Toti pacientii care detin o asigurare de sanatate NN Asigurari de Viata beneficiaza acum de un discount de 20% la serviciile medicale din cadrul Clinicii Medicale Anadolu, Istanbul, Turcia.

  Prin acest parteneriat, Anadolu si NN doresc sa ofere un suport suplimentar tuturor celor care au nevoie de servicii medicale de top la preturi accesibile.

  Alte beneficii ale asigurarii de sanatate NN: ofera discount pentru 2 sau mai multi asigurati, este deductibila la calculul impozitului pe veniturile din salarii, in limita echivalentului in lei a 400 de Euro pe an si este foarte flexibila, clientii putand opta pentru doua forme de protectie: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri, la care pot adauga beneficiul optional preventie. Mai multe beneficii ale asigurarii pe site-ul www.nn.ro/sanatate.

  Detalii contact:

  NN Asigurari de Viata: asigurari@nn.ro>asigurari@nn.ro; tel:021.9464

  Anadolu: D. Ilie, tel:0799499911, email:daniela.ilie@anadolusaglik.org

 • Parteneriat Anadolu si Synevo Pâna la 15% reducere la investigaţiile de laborator pentru pacienţii Anadolu.

  Synevo România şi Centrul Medical Anadolu au încheiat un parteneriat pentru a veni în sprijinul pacienţilor. Astfel, clienţii Anadolu beneficiază de până la 15% la analizele din portofoliul Synevo.

  Pacientii se vor prezenta cu unul din documentele medicale cu antetul Anadolu pentru a putea beneficia de discount.

  Contact Synevo: 021/9666, contact Anadolu: 0799499911.

Beneficii angajați tip corporate

 • Raiffeisen – Angajatii Raiffeisen Bank Romania si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 15% la serviciile medicale din cadrul clinicii Anadolu.
 • Alpha Bank – Angajatii Alpha Bank Romania vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale din cadrul clinicii Anadolu.
 • Orange angajatii Orange Romania si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 10% la toate serviciile medicale.
 • Smartree Romania – Angajatii companiei Smartree Romania, unul dintre liderii de consultanta HR din Romania, vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale din cadrul Clinicii Medicale Anadolu. Rudele de gradul 1 al angajatilor vor avea dreptul la acelasi discount.
 • Vipas – Angajatii si rudele lor de gradul 1 vor beneficia de un discount de 15% la toate serviciile medicale

Firme de asigurări

 • Pentru a afla mai multe informaţii despre procesul de asigurare, verificarea beneficiilor medicale, eligibilitate şi acoperirea tratamentului solicitat vă rugam sa ne contactaţi.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions