Pacienţi Internaţionali

Bun venit la Departamentul Servicii Pacienţi Internaţionali

Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia. Reputaţia Centrului Medical Anadolu vine de la pacienţi din întreaga lume. Departamentul de Servicii Internaţionale este un departament complet dedicat satisfacerii nevoilor dumneavoastră în calitate de pacient internaţional şi vă va ajuta să beneficiaţi la maximum de şederea în spital.

Un coordonator îndrumă pacientul prin întregul proces şi se ocupă de toate detaliile, permiţând pacientului şi familiei acestuia să se concentreze pe vindecare. Personalul cu experienţă al Departamentului de Servicii Internaţionale coordonează toate aspectele vizitei unui pacient, făcând programări, servicii de cazare şi translaţie asistând cu internarea şi tranzacţiile financiare. Personalul multilingv, administratorii şi specialiştii în pacienţi internaţionali din cadrul Centrului Medical Anadolu, oferă programe şi servicii personalizate pentru a face pacienţii să se simtă confortabil pe toată durata şederii.

După confirmarea sosirii pacientului, furnizăm informaţii despre alternativele de cazare, aranjamentele de călătorie şi transport. La cerere dumneavoastră, putem face o rezervare conform preferinţelor. De asemenea, vă vom solicita detaliile zborului pentru a organiza transportul de la aeroport la spital şi înapoi. Putem asigura şi ambulanţe rutiere şi aeriene dacă este necesar. În cazul în care limba dumneavoastră nativă nu este engleza, se asigură translatori care vă vor însoţi pe toată durata şederii în cadrul Centrului Medical Anadolu.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions