Pacienţi Internaţionali

Distribuie

De ce să aleg servicii personalizate în cadrul Centrului Medical Anadolu?

Indiferent dacă doriţi o a doua opinie medicală sau o intervenţie chirurgicală complexă, puteţi beneficia de experienţa şi tratamentele inovative oferite de medicii Centrului Medical Anadolu.

Confortul şi satisfacţia dumneavoastră sunt cea mai înaltă prioritate a noastră. Vă vom oferi cea mai adecvată terapie cu ajutorul personalului specializat ce se va ocupa de toate aranjamentele legate de vizita dumneavoastră.

Oferim o varietate de servicii pentru a vă face să vă simţiţi confortabil şi pentru a ne asigura că vizita decurge cât mai bine posibil.

Coordonatorul dumneavoastră personal devine un aliat de încredere care vă va cunoaşte atât pe dumneavoastră cât şi familia dumneavoastră, în acelaşi timp depunând eforturi pentru a face şederea în spital cât mai plăcută şi liniştită posibil. Dumneavoastră şi familia dumneavoastră puteţi conta pe coordonator pentru a obţine orice servicii şi informaţii de care aveţi nevoie.

Serviciile noastre includ:

Asistență de călătorie şi transport

Imediat ce vă decideţi şi vă finalizaţi programarea la Centrul Medical Anadolu, departamentul nostru de Servicii pentru pacienţi internaţionali vă poate asista cu aranjamentele de călătorie şi cazare pe durata vizitei.

Planificarea şi rezervarea la hotel pot fi realizate de coordonatorul dumneavoastră. Vă putem asista şi recomandă opţiuni de vizitare în regiune. Ne puteţi contacta pentru informaţii şi ajutor cu privire la serviciile de organizare a călătoriei.

Aeroporturi

 • Aeroportul Internaţional Sabiha Gökçen

  SGIA este cel mai apropiat aeroport de Centrul Medical Anadolu. Se află la aproximativ 15 minute distanţă de spital. Puteţi contacta aeroportul la

  +90 216 585 50 00.

 • Aerportul Internaţional Atatürk

  AIS este pe partea europeană a Istanbulului. Este cel mai mare aeroport din Istanbul, cu o capacitate internaţională semnificativă. Se afla la aproximativ o oră distanţă vest de Centrul Medical Anadolu. Puteţi contacta aeroportul la +90 212 465 55 55.

Transport

Transferul dintre aeroport şi Centrul Medical Anadolu este gratuit. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să transmiteţi informaţiile cursei către coordonatorul dumneavoastră, pentru ca acesta să vă poată organiza preluarea şi transferul la hotel sau la spital.

Dacă se notifică în avans, pot fi organizate şi servicii de transport VIP pentru dumneavoastră şi pentru persoanele ce vă însoţesc.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

ANUNT IMPORTANT!

MĂSURI COVID-19

 

 

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății din Turcia privind pandemia globală COVID-19, Centrul Medical Anadolu acceptă pacienți care vin din străinătate numai după ce vor sta în carantină timp de 14 zile după ce au ajuns în Turcia. Odată ce pacienții vor sta cele 14 zile în carantină, sunt primiți în spitalul nostru atât timp cât respectă politica noastră de siguranță (poate fi găsită mai jos).

Dacă prezentați următoarele simptome- febră peste 38 de grade, tuse și dificultăți respiratorii, vă rugăm să nu plănuiți absolut nicio călătorie.

În cazul în care pacienții noștri actuali nu pot călători pentru întâlnirile periodice sau follow-up, medicii noștri vor oferi consultații video, în funcție de disponibilitatea programului lor. Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm să ne contactați.
Aceste consultații video nu înlocuiesc întâlnirile tradiționale deoarece medicul nu va putea efectua o inspecție clinică sau o examinare fizică. În plus, evaluarea se va baza pe fișele medicale în limba engleză, pe analizele de sânge și pe evaluările histopatologice efectuate de alte instituții. De asemenea, radiografiile și investigațiile imagistice de medicină nucleară pot necesita un consult suplimentar.

Politica de siguranță Centrul Medical ANADOLU

 

Suntem conștienți de situația cauzată de pandemia globală COVID-19 (Coronavirus). Pentru a proteja pacienții și personalul nostru, dar și pentru a preveni răspândirea acestui virus, vă recomandăm:

 

 • Vă rugăm să veniți la spital doar după cele 14 zile de carantină, să purtați mască și să fiți însoțiți de o singură persoană;
  Dacă nu aveți mască, vă rugăm să ne anuntați din timp când ajungeți pentru a ne întâlni în exteriorul clădirii pentru a vă oferi măștile de protecție;
 • Vă rugăm să vă fixați bine masca pe față și să nu o mai atingeți după aceea. Dacă veți atinge masca, atunci vă rugăm să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Când vă scoateți masca, faceți acest lucru cu atenție, distanțând-o încet de față. Mai apoi, aruncați-o la gunoi și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun;
 • La intrarea în spital vi se va lua temperatura și se va urmări dacă prezentați simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii. De asemenea, vi se va cere și istoricul de călătorii (ultimele 14 zile). Din păcate, nu putem accepta pacienți/ însoțitori care prezintă posibile semne de infecție cu virusul COVID 19. Veți fi instruit de personalul nostru ce să faceți în continuare.

 

Având în vedere situația din întreaga lume, ne rezervăm dreptul de a schimba politicile spitalului în orice moment.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions