Pacienţi Internaţionali

De ce să aleg servicii personalizate în cadrul Centrului Medical Anadolu?

Indiferent dacă doriţi o a doua opinie medicală sau o intervenţie chirurgicală complexă, puteţi beneficia de experienţa şi tratamentele inovative oferite de medicii Centrului Medical Anadolu.

Confortul şi satisfacţia dumneavoastră sunt cea mai înaltă prioritate a noastră. Vă vom oferi cea mai adecvată terapie cu ajutorul personalului specializat ce se va ocupa de toate aranjamentele legate de vizita dumneavoastră.

Oferim o varietate de servicii pentru a vă face să vă simţiţi confortabil şi pentru a ne asigura că vizita decurge cât mai bine posibil.

Coordonatorul dumneavoastră personal devine un aliat de încredere care vă va cunoaşte atât pe dumneavoastră cât şi familia dumneavoastră, în acelaşi timp depunând eforturi pentru a face şederea în spital cât mai plăcută şi liniştită posibil. Dumneavoastră şi familia dumneavoastră puteţi conta pe coordonator pentru a obţine orice servicii şi informaţii de care aveţi nevoie.

Serviciile noastre includ:

Asistență de călătorie şi transport

Imediat ce vă decideţi şi vă finalizaţi programarea la Centrul Medical Anadolu, departamentul nostru de Servicii pentru pacienţi internaţionali vă poate asista cu aranjamentele de călătorie şi cazare pe durata vizitei.

Planificarea şi rezervarea la hotel pot fi realizate de coordonatorul dumneavoastră. Vă putem asista şi recomandă opţiuni de vizitare în regiune. Ne puteţi contacta pentru informaţii şi ajutor cu privire la serviciile de organizare a călătoriei.

Aeroporturi

  • Aeroportul Internaţional Sabiha Gökçen

    SGIA este cel mai apropiat aeroport de Centrul Medical Anadolu. Se află la aproximativ 15 minute distanţă de spital. Puteţi contacta aeroportul la

    +90 216 585 50 00.

  • Aerportul Internaţional Atatürk

    AIS este pe partea europeană a Istanbulului. Este cel mai mare aeroport din Istanbul, cu o capacitate internaţională semnificativă. Se afla la aproximativ o oră distanţă vest de Centrul Medical Anadolu. Puteţi contacta aeroportul la +90 212 465 55 55.

Transport

Transferul dintre aeroport şi Centrul Medical Anadolu este gratuit. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să transmiteţi informaţiile cursei către coordonatorul dumneavoastră, pentru ca acesta să vă poată organiza preluarea şi transferul la hotel sau la spital.

Dacă se notifică în avans, pot fi organizate şi servicii de transport VIP pentru dumneavoastră şi pentru persoanele ce vă însoţesc.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions