Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.19

În noul număr al Buletinului periodic „Sănătate”, citiți:

Centrul Medical Anadolu a primit acreditarea ca Centru Clinic de Cancer din partea OECI (Organizația Instituțiilor Europene de Cancer). „Acreditarea este o recunoaștere a faptului că suntem unul dintre cele mai bune centre de oncologie, cu o abordare holistică în domeniul prevenirii, diagnosticării și tratamentului cancerului. Centrul Medical Anadolu este primul și singurul centru de cancer acreditat din regiune și unul dintre cele 30 de centre acreditate de către OECI din întreaga lume. Instituțiile certificate reprezintă așa-numita „Rețea de calitate OECI”.

În acest număr al Buletinului „Sănătate“, puteți citi despre cuțitul cibernetic de nouă generație Cyberknife M6, care este unul dintre cele mai celebre aparate pentru aplicarea radiochirurgiei stereotactice în tratamentul cancerului.

Dr. Kutlay Karaman, radiolog în cadrul departamentului de radiologie intervențională al Centrului Medical Anadolu, ne informează despre modul în care radiologia intervențională ajută in tratamentul cancerului.

Prof. dr. Metin Çakmakçı, specialist in chirurgie generală la Centrul Medical Anadolu, ne vorbește despre intervenția chirurgicală ca metodă de tratament al cancerului tiroidian.
Tot în acest număr veți putea citi despre posibilele probleme de sănătate in timpul verii – diaree, erupții cutanate provocate de căldură, infecții ale ochilor, mușcături de insecte, pietre la rinichi, tensiune arterială ridicată în timpul sarcinii, intoxicații alimentare și altele.

Veți fi, de asemenea, informați despre Ziua Mondială a Inimii – 29 septembrie.

În același număr: secretul ciocolatei negre, inima femeilor la menopauză, atacurile de cord, cancerul și inima, programele de screening la Centrul Medical Anadolu.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions