Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.20

În noul număr al buletinului periodic de Sănătate al Centrului Medical Anadolu, citiți:

Departamentul de Oncologie radiologică, nou înființat la Centrul Medical Anadolu, aduce împreună sub un singur acoperiș tot ce este mai bun in oncologia radiologică. Echipa de specialiști recunoscuți la nivel mondial este în măsură să asigure toate tipurile de tratamente radiologice pentru toate tipurile de cancer, cu cele mai avansate tehnologii disponibile în lume. Pe lângă Cyberknife M6 de ultimă generație (pe care vi l-am prezentat în numărul precedent), Departamentul utilizează acum și sistemul Varian Edge, care integrează cerințele radiochirurgiei stereotactice clinice, cum ar fi IMRT, VMAT, SRS și SBRT pe o singură platformă. Se folosește și Radixact – un aparat de tomografie, care s-a dovedit că extinde radical opțiunile de tratament pentru pacient, fata de nici un alt sistem din lume. Avantajul general al tuturor acestor inovații în oncologia radiologică este posibilitatea tratamentului tot mai precis al cancerului printr-o terapie tot mai blândă față de țesuturile adiacente, precum și confortul pacientului. Puteți citi mai multe despre aceste sisteme de radioterapie și radiochirurgie în acest număr al buletinului „Sănătate”.

Punctul central al buletinului este „Octombrie – luna luptei împotriva cancerului mamar”. Știați că 1 din 8 femei din lume este diagnosticată cu această boală? Echipa medicală multidisciplinară a Centrului specializat pentru tratamentul cancerului mamar vă va informa cu privire la noutățile în tratamentul acestor tipuri de cancer, despre avantajele și dezavantajele chirurgiei radicale și parțiale, combinate cu radioterapie si despre radioterapia intraoperatorie. Pe lângă modurile de a face față consecințelor estetice ale tratamentului cancerului mamar, acordăm atenție și provocărilor psihologice cu care se confruntă pacienții și cât este de importantă susținerea celor apropiați. Dar, mai presus de toate, subliniem importanța diagnosticării precoce, cu prezentarea programelor de screening pe care oferă Centrul Medical Anadolu.
În acest număr mai puteți citi despre cancerul pancreatic și modul în care procedura chirurgicală Whipple prelungește viața pacientului.
De asemenea, acordăm atenție unei probleme serioase la bărbați și modalităților de a face față perturbărilor funcției sexuale.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions