Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” al Centrul Medical Anadolu – Numărul 11, 2016

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 11, 2016

Untitled-1Numărul 11 al buletinului “Sănătate” îl dedicăm la îngrijirea noastră cardiacă privind sănătatea cardiacă a pacienților noștri.

Doc. Dr. Ertan Yokmen vă informează despre bolile perfide ale valvelor cardiace și tratamentul lor. El prezintă metoda invazivă cea mai de succes pentru diagnosticarea și tratamentul tulburărilor de ritm cardiac și de conductivitate ale inimii – electrofiziologie.

Prof. Dr. Sertach Cicek explică diferența dintre by-pass și stand. Despre simptomele unei crize cardiace, despre diferența dintre o criză cardiacă și un arest cardiac, despre bolile cardiovasculare ascunse “ischemie” puteți învăța de la specialiști în cardiologie de la Departamentul de Sănătate cardiacă.

Mai mult în număr – ce măsuri trebuie să luați înainte și în timpul călătoriilor cu avion. Și din nou să vă reamintim despre controalele regulate și programele speciale de screening la Anadolu Medical Center.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions