Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” al Centrul Medical Anadolu – Numărul 12, 2016

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 12, 2016

Untitled-1John Hopkins Medicina a distins Anadolu Medical Center cu Premiul “Siguranța pacientului”, la anualul Forum al partenerului”, care a avut loc pe 25.10.2016, la Baltimore. Acestea sunt cele mai importante știri din numărul 12 al Buletinului “Sănătate”.
În acest număr, de către Prof. Dr. Necdet Yuskent, specialist principal oncolog de la Centrul Medical Anadolu veți afla mai multe despre natura și beneficiile terapiilor ținta pentru tratamentul cancerului, despre cancerul de sange sinistru – leucemie. În plus, care sunt virusurile și bacteriile și care sunt obiceiurile dăunătoare care duc la cancer.
Cu prilejul 24.10. – Ziua Internațională împotriva obezității, Prof. Dr. Fatih Agalar, un specialist în chirurgie generală prezintă tratamentul chirurgical al obezității. Vă vom face cunoștință cu o noua tehnică chirurgicală – chirurgia endoscopică funcțională de navigație a sinusurilor.
Acordăm o atenție deosebită la strabismul la copii și căderea părului și îngrijirea părului la chimioterapie.
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions