Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.13, 2017

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 13, 2017

Untitled-1Centrul Medical Anadolu a împlementat de curând o nouă tehnică de diagnosticare a cancerului de prostată. MR-Trus Fusion este o metodă care detectează focarele de cancer de prostată și asigură prelevarea de biopsii din aceste locuri cu o precizie milimetrică.

Mai multe în acest număr: Prof. Dr. Kayihan Engin despre avantajele incontestabile ale Cuțitului cyber care s-a dovedit a fi ultimul cuvânt al tehnologiei privind terapia cu radiații la orice tip de cancer de creier, trunchi cerebral, măduva spinării, sân, plămâni, ficat, pancreas, glanda suprarenală, prostată și altele.

„Jumătatea din bolile canceroase ale capului și gâtului sunt cancer de laringe, și jumatatea din cancerul laringelui se ocupă de cancerul glotei. Cel mai caracteristic început în cancerul glotei este vocea răgușită. „Simptomele, grupurile de risc, diagnosticul și metodele de tratament sunt explicate de către Prof. Dr. Necdet Uskent.

Sarcină multiplă sau mai multe proceduri in vitro? – un răspuns de către Prof. Dr. Aydin Arici – Director al Centrului de Sănătate Reproductivă la Centrul Medical Anadolu. Și mai mult pe aceasta temă: despre crioconservarea embrionilor. Dacă este riscantă sarcina după in vitro, clarifică Prof. Dr. Ebru Ozturk Yoksyuz.

Despre boala perfidă glaucomul care împreuna cu cataracta este printre cauzele principale de orbire la nivel mondial puteți învăța de la Dr. Burcu Usta Uslu, oftalmolog în cadrul Departamentului de Științe chirurgicale la Centrul Medical Anadolu.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions