Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.14, 2017

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 14, 2017

Centrul Medical Anadolu este din nou printre spitalele TOP 10 din lume. Motivul pentru acest fapt nu este doar medicina modernă, ci și ingrijirea de pacient la care sunt dedicați toți angajații. Sprijinul emoțional pentru a face față cu cancerul are un impact enorm asupra sănătății atât fizice, cât și psihologice. Din aceste motive noi popularizăm mesajul de WCD „Noi putem. Eu pot. Să cer sprijin.”Prof. Dr. Serdar Kahraman, șef al Departamentului de Neurochirurgie descrie modul în care noile tehnologii contribuie la intervențiile microchirurgicale și neuroendoscopice precize pentru tratamentul tumorilor cerebrale.

În acest număr, veți găsi o prezentare detaliată a radioembolizării și a chemoembolizării ca metode țintă pentru tratamentul cancerului de ficat care se efectuează de către radiologii de la Centrul pentru radiologie intervențională.

Mai multe în acest număr: Prof. Dr. Aydin Aradhja, Director al Centrului de sănătate reproductivă, prezintă factorii care afectează fertilitatea și atrage atenția asupra infertilității la bărbați.

Cu privire la confortul și siguranța pacientului noi atragem atenția și asupra anesteziei care însoțește orice intervenție chirurgicală pentru o zi sau complexă, aplicațiile intervenționale, chiar nașterea unui copil. În rubrica Împărtășit, prezentăm povestea lui Georgi Atanasov – primul pacient al Centrului Medical Anadolu.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions