Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.15, 2017

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 15, 2017

AMC-Bulletin15-July-Sept2017Centrul Medical Anadolu a înfiinţat un Centru specializat de oncologie urologică. Aplicând o abordare multidisciplinară în tratamentul fiecărui pacient, specialiştii cu experienţă ai Centrului se vor dedica în totalitate diagnosticării şi tratării cancerului de prostată, cancerului vezicii urinare, cancerului testicular, cancerului renal, tumorilor glandei suprarenale şi tumorilor retroperitoneale.

Prof. Dr. Metin Çakmakçı, specialist in chirurgie generală şi oncologică, prezintă aplicaţiile crescânde ale chirurgiei robotice şi atrage atenţia asupra faptului că deciziile unor echipe cu experienţă, care lucrează pe baza unei abordări multidisciplinare, conduc la reuşita operaţiilor de tiroidă.

Prof. Dr. Serdar Kahraman, şef al secţiei de neurochirurgie, ne prezintă neuroendoscopia – metodă de realizare a operaţiilor pe creier şi la coloana vertebrală cu imagini video, prin mici orificii, cu ajutorul tehnologiei 3D, care favorizează atât pacientul, cât şi chirurgul.

În acest număr acordăm o atenţie deosebită durerilor de spate şi de mijloc. Despre cauzele şi măsurile de prevenire a apariţiei, diagnosticului şi tratamentului acestora, puteţi afla de la Prof. Semih Akı, specialist în terapie fizică şi reabilitare. Mai multe informaţii pe aceeaşi temă: Chirurgia coloanei vertebrale la vârste înaintate şi Bateria spinală în durerile provocate de discopatie.

Telefoanele mobile sunt o parte intrinsecă din viaţa noastră şi din ce în ce mai mult se vorbeşte despre dependenţa de acestea. Sunt periculoase dispozitivele mobile pentru sănătatea noastră? Vedeţi opinia specialiştilor.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions