Buletin Informativ

Buletin “Sănătate” – Num.16, 2017

Buletin “Sănătate” al Anadolu Medical Center – Numărul 16, 2017

AMC-Bulletin15-July-Sept2017Centrul Medical Anadolu este primul spital din Balcani care au primit acreditare de bronz de la Planetree, SUA – o organizaţie neguvernamentală care din 1978 este lider mondial in „grija pentru pacient“.
Prof. dr. Yaşar Kütükçü, specialist în neurologie la Centrul Medical Anadolu, explică metodele moderne de diagnostic şi tratament al bolii Alzheimer.
Prof. dr. Semih Aci, specialist în Medicină fizică şi reabilitare la Centrul Medical Anadolu, ne face cunoscute metodele de recuperare după o intervenţie chirurgicală pentru cancer mamar.
În numărul 16 al Buletinului „Sănătate”, acordăm o atenţie deosebită durerii neuropatice ca problemă serioasă de sănătate. Prof. dr. Ayşen Yücel, specialist in managementul durerii la Centrul Medical Anadolu, explică ce este durerea cronică, care sunt cauzele apariţiei şi metodele de control al acesteia.
Prof. dr. Sertaç Yetişer, specialist ORL la Centrul Medical Anadolu, relatează despre avantajele urechii bionice pentru persoanele cu deficienţe de auz.
Prof. dr. Aydin Arici, directorul Centrului de sănătate reproductivă la Centrul Medical Anadolu, relatează despre infertilitate, problemă care afectează 10-15% din cupluri în societatea noastră.
Acordăm atenţie şi temei tensiunii arteriale ridicate la adolescenţi, întrucât numărul tinerilor care suferă de hipertonie creşte semnificativ şi permanent.
La rubrica „Experienţe împărtăşite”, nu rataţi povestea d-nei Svetla Grancharova, care a ales Centrul Medical Anadolu drept aliat în lupta sa împotriva cancerului.
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions