Găsiţi un doctor

Găsiți un doctor
×

Mehmet Taner Özdemir, M.D. Ortopedie

Ortopedie
E-mail: taner.ozdemir@anadolusaglik.org

Mehmet Taner Özdemir

Mehmet Taner Özdemir

Educație

Domnul doctor Mehmet Taner Özdemir s-a născut în Erzurum, Turcia, în 1974. A intrat la GMMA (Academia Medicală Militară Gülhane) în 1990. A absolvit această Academie în 1996. A reintrat la GMMA pentru specializarea ortopedică în 1996 și a început ca asistent. Și-am finalizat postul de asistent în 2003.

Subiectul tezei sale de specializare este „Închiderea cu grefă osoasă compozită a defectelor osoase mari rezultate în urma rezecțiilor osoase”. A realizat atât studii clinice cât și experimentale legate de acest subiect. Ca studiu experimental, a studiat pentru cultura celulară pe calea de la celula stem mezenchimală la formarea osteoblastelor mature. Ca studiu preclinic, a studiat închiderea defectelor osoase critice la modele animale.

A realizat studii clinice și experimentale despre oncologia ortopedică în perioada de asistență și specializare. Majoritatea publicațiilor sale naționale și internaționale sunt legate de oncologia ortopedică.

Are 13 publicații în reviste cu arbitru internațional, 5 publicații în reviste cu arbitraj național. De asemenea, are multe prezentări orale și postere în congrese naționale și internaționale.

A lucrat cu Prof. Dr. Joseph M. Lane la Spitalul de Chirurgie Specială din New York, SUA, între 2002 și 2003. Prof. Lane este încă președintele departamentului de oncologie musculo-scheletică Weill Cornell Medical Collage și al departamentului de boli metabolice osoase.

De asemenea, a lucrat cu Prof. Dr. Kaan Erler legat de oncologia ortopedică în timpul stagiului de asistent. Domeniul specializat în ortopedie este oncologia ortopedică fiind, de asemenea, interesat de chirurgia traumatologică și artroscopie.

Membru al instituțiilor:

Asociația Turcă de Ortopedie și Traumatologie. TOTA
Compartimentul Tumori Tota, osoase si tesuturilor moi
Societatea Europeană de Oncologie Musculoscheletică, EMSOS

Publicații

Peste 35 de publicații naționale și internaționale

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions