Găsiţi un doctor

Găsiți un doctor
×

Selçuk Göçmen, M.D. Prof. Neurochirurgie

Neurochirurgie
E-mail: selcuk.gocmen@anadolusaglik.org

Selçuk Göçmen

Conf. univ. Prof. Dr. Göçmen a absolvit Facultatea de Medicină GATA în anul 2000. Imediat după absolvire, a lucrat ca chirurg șef infirmerie la Hakkari / Şemdinli Border Batt. Între anii 2003-2008, a absolvit studiile de specialitate în Ankara, Departamentul de Neurochirurgie GATA, iar în 2008 a fost numit medic specialist în Spitalul de Formare GATA Haydarpaşa din Istanbul. În acest timp, a primit pregătire în neurochirurgie funcțională, cuțit gamma și inițiative endovasculare la Universitatea de Sănătate și Știință din Oregon (Statele Unite), Clinica Cleveland și Facultatea de Medicină a Universității Pamukkale. În 2014 a părăsit GATA și a lucrat într-un spital privat din Denizli. În 2015 a primit titlul de conferențiar.

Conf. univ. Prof. Dr. Göçmen, a început să lucreze la Centrul Medical Anadolu în 2017, și lucrează în continuare ca specialist în neurochirurgie.

Educație

Facultatea de Medicină GATA, Ankara 2000
Instruire de specializare:
Facultatea de Medicină GATA, Departamentul de Chirurgie a creierului și a nervilor, Ankara 2008

Membru al instituțiilor:

Societatea Turcă de Neurochirurgie
Societatea Turcă de Neurochirurgie Grupul de Chirurgie Funcțională și Epilepsie Stereotactică
Societatea Turcă de Neurochirurgie Grupul de Chirurgie Neurovasculară
Societatea Turcă a Coloanei vertebrale

Premii primite

1. Premiile Societății Germane de Neurochirurgie, Premiul Traveler pentru tinerii neurochirurgi. Dresda, Germania, 11-14 mai 2014.
2. C Atabey, E Zorlu, H Kurt, S Göçmen, D Ünsal, C Dinç, MN Demircan. Cea mai economică metodă de a reduce durerea după operația lombară a coloanei vertebrale: aplicarea compresiei la rece. Asociația Turcă de Neurochirurgie, Simpozionul Tumorilor Coloanei și Măduvei Coloanei vertebrale, Proceedings of the Year „Premiul al doilea” 25-28 septembrie 2014, Çeşme, İzmir.

Publicații

Peste 40 de publicații naționale și internaționale

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions