Știri

Centrul Medical Anadolu la Liga Mondială

Centrul Medical Anadolu a ocupat locul 9 în lista “Top 10 Spitale Globale” a revistei de sănătate “Healthcare Global” în care sunt evaluate instituţiile ce furnizează cele mai bune servicii medicale din toată lumea. Astfel, un spital din Turcia a fost numit printre cele mai bun din lume pentru prima dată.

Centrul Medical Anadolu a obţinut un succes istoric prin intrarea în lista Top 10 a revistei de sănătate Healthcare Global, care este publicată de WDM Group. Pe listă mai sunt numite şi alte spitale cunoscute la nivel internaţional, precum Spitalul Johns Hopkins sau Centrul pentru Cancer MD Anderson al Universității din Texas.

Ştirile publicate în Revista Healthcare Global au specificat că Centrul Medical Anadolu este lider în oncologie

Ştirile publicate în Revista Healthcare Global au specificat că Centrul Medical Anadolu este lider în oncologie prin Centrul său de Transplant al Măduvei Osoase şi folosirea de produse tehnologice de ultimă generaţie precum IMRT şi Cyberknife pentru tratamentul cancerului.

Informaţiile furnizate în revistă au remarcat şi faptul că Centrul Medical Anadolu, înfiinţat în 2005, se află într-o cooperare strategică cu Johns Hopkins Medicine of USA în scopul îmbunătăţirii educaţiei şi calităţii şi, mai mult, că oferă îngrijire multidisciplinară, examinări de calitate, educarea pacienţilor şi servicii de medicină preventivă.

Prin declararea încântării sale cu privire la acest succes realizat de Centrul Medical Anadolu, Preşedintele Comitetului Executiv al Grupului Anadolu şi Fundaţiei Anadolu, Dl. Tuncay Özilhan a spus “Îngrijirea medicală este una dintre principalele arii de interes pe care ne concentrăm în mod devotat şi sensibil. Am realizat o investiţie de aproximativ 250 milioane de dolari în Centrul Medical Anadolu până în acest moment. Acest succes pe care l-am obţinut demonstrează că suntem pe calea cea bună. Centrul Medical Anadolu va fi întotdeauna printre cele mai bune spitale ale lumii”.

Centrul de Transplant al Măduvei Osoase din Centrul Medical Anadolu

Centrul de Transplant al Măduvei Osoase din Centrul Medical Anadolu, care a fost pus în funcţiune în anul 2010, şi-a celebrat recent cel de-al 600-lea transplant împreună cu pacienţii săi. Anual, au loc 250 de transplanturi în Centrul de Transplant al Măduvei Osoase, care este înfiinţat în scopul servirii pacienţilor atât în ţară cât şi în afară.

Spitalele din top 10 mondial desemnate de Revista Healthcare Global sunt următoarele: Spitalul Johns Hopkins, Asklepios Klinik Barmbek, Centrul pentru Cancer al Universităţii din Texas MD Anderson, Brigham and Women’s Hospital, Great Ormond Street Hospital, Wooridul Spine Hospital, Spitalul Shouldice, Spitalul Internaţional Bumrungrad, Centrul Medical Anadolu şi Spitalul Gleneagles.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions