Știri

De ce aleg românii turismul medical în Turcia?

de Dr. Inge Aivas MANAGER MEDICAL

În ultimii ani, numărul pacienţilor români care aleg să se trateze în străinătate este într-o continuă creştere.

Turismul medical este extrem de bine dezvoltat şi încurajat în Turcia, o ţară care a ajuns la peste 500 de spitale private.
Turcia reprezintă una dintre destinaţiile preferate de mulţi români atât pentru vacanţe, cât şi pentru serviciile medicale pe care le oferă.

Există un mit conform căruia se crede că serviciile medicale din străinătate sunt supraevaluate. Această opinie eronată a apărut în primul rând sub influența politicii financiare a centrelor medicale din UE, Israel și SUA. Centrul Medical Anadolu a fost fondat de Fundația Anadolu și are un scop non-profit. Prețurile noastre pentru tratament sunt cu 30-40% mai mici decât în Europa, cu rezultate foarte bune în rândul pacienților.

Tehnologii revoluționare la Centrul Medical Anadolu

Centrul Medical Anadolu oferă servicii de diagnoză si tratament pentru toate tipurile de cancer, precum și medicină preventivă, cu ajutorul unor tehnologii de standard mondial în tratarea cancerului.

De asemenea, Centrul Medical Anadolu oferă și un program complet de screening menit să identifice persoanele sănătoase și să informeze publicul cu privire la prevenirea cancerului.

Anadolu Medical Center înţelege complexitatea dezvoltării tratamentelor inovatoare și revoluționare din domeniul medical, din acest motiv asigurăm pacienţii din România și din întreaga lume că vor primi cele mai bune soluții care au beneficii demonstrate în tratarea cancerului. Cererea ridicată pentru serviciile medicale oncologice se datorează tratamentelor inovatoare pe care spitalul nostru le oferă pacienţilor, precum imunoterapia şi terapia personalizată.

Pacientul are acces la servicii integrate în spectrul oncologic – de la evaluarea riscului de cancer, depistarea timpurie, servicii de diagnosticare și tratament, până la asistență medicală ulterioară.

Spre exemplu, Cyberknife M6, un produs Accuray, reprezintă o tehnologie revoluționară în domeniul cancerului, non-invazivă, de radioterapie stereotaxică, care tratează tumorile localizate oriunde în corp. Prin amplasarea acceleratorului liniar pe brațul robotic cu 6 axe, extrem de precis, este asigurată precizia milimetrică în radioterapie.

În timpul tratamentului, prin mișcările precise ale brațului robotic pe pacient, pot fi trimise raze din aproximativ 1500 de locuri diferite. Razele adecvate sunt aplicate pacientului în funcție de locația, dimensiunea și forma tumorii.

Cyberknife rămâne singurul sistem de radiochirurgie robotizată care este aprobat de FDA pentru a trata orice parte a corpului prin radiochirurgie. Acesta poate fi folosit la nivelul întregului corp, inclusiv în zone ale măduvei spinării şi coloanei vertebrale, utilizând una sau mai multe fracţii.

Siguranța pacienților noștri este prioritară

Ne bazăm atât pe experiența nostră, cât și pe dovezile provenite din experiența internațională atunci când stabilim protocoalele de control al infectiilor si rămânem la curent cu tot ce este nou, astfel încât riscurile să fie reduse la nivelul minim posibil.

Astăzi, toate interdicțiile de trecere a frontierei din Turcia au fost deja ridicate. Dar, cu toate acestea, amenințarea pandemiei COVID-19 este încă prezentă, așadar, Centrul Medical Anadolu ia cele mai stricte măsuri pentru a-și proteja pacienții și angajații:

– dezinfectarea zilnică a clinicii
– asigurăm igiena riguroasă a tuturor spațiilor.
– sistem special de ventilare;
– respectarea distanței sociale;
– măsurarea temperaturii tuturor vizitatorilor și personalului de la intrare.
– respectarea toate indicațiilor din partea autorităților

În plus, conform deciziei Ministerului Sănătății din Turcia, pacienții cu COVID-19 nu au fost trimiși sau direcționați la clinica noastră.

Centrul Medical Anadolu este un spital de ultimă generație, multispecializat în diagnosticare și tratare pentru toate tipurile de cancer precum şi medicină preventivă, cu ajutorul unor tehnologii de standard mondial în tratarea cancerului. A fost înființat de către Fundația Anadolu în 2005 și are două caracteristici majore: statutul său non-profit și apartenența sa unică la Johns Hopkins Medicine SUA, recunoscut la nivel mondial în tratamentul cancerului.

Toţi pacienţii români care se tratează la Centrul Medical Anadolu beneficiază de asistenţă permanentă în limba română.

Clinica Anadolu este una dintre cele mai importante instituții medicale din Turcia. În fiecare an primim pacienți din 65 de țări ale lumii. În unitatea noastră medicală multidisciplinară, pacienții primesc cel mai modern tratament în domenii precum oncologie, chirurgie generală, cardiologie, neurochirurgie, ginecologie și ortopedie.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions