Despre noi

Distribuie

Colaborarea cu Johns Hopkins Medicine

Lucrând în parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, care recent a ajuns în vârful US News & World Report’s “Honor Roll” de Spitale Americane, Centrul Medical Anadolu furnizează servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii.

Sunt disponibile servicii şi facilităţi de clasă mondială pentru a permite Centrului Medical Anadolu să contacteze specialiştii John Hopkins pentru o a doua opinie medicală şi teleconferinţe.

Serviciile oferite în sfera colaborării JHM sunt:

 • Programe clinice şi operaţionale
 • Echipamente medicale şi opţiuni tehnologice
 • Aplicaţii IT
 • Resurse umane şi managementul performanțelor
 • Managementul calităţii clinice
 • Managementul riscurilor
 • Implementarea căilor clinice de standardizare în sănătate

Alături de acest parteneriat strategic, educaţia reprezintă una dintre cele mai mari priorităţi. Drept urmare, Centrul Medical Anadolu a reunit medici certificaţi de Consiliul SUA şi cei mai mari academicieni ai Turciei pentru a conduce domeniul medical. În plus, personalul şi asistenţii medicali vorbitori de mai multe limbi, îmbunătăţindu-şi în mod constant competențele prin instructaje cu John Hopkins, asigură pacienţilor o îngrijire excelentă.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

ANUNT IMPORTANT!

MĂSURI COVID-19

 

 

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății din Turcia privind pandemia globală COVID-19, Centrul Medical Anadolu acceptă pacienți care vin din străinătate numai după ce vor sta în carantină timp de 14 zile după ce au ajuns în Turcia. Odată ce pacienții vor sta cele 14 zile în carantină, sunt primiți în spitalul nostru atât timp cât respectă politica noastră de siguranță (poate fi găsită mai jos).

Dacă prezentați următoarele simptome- febră peste 38 de grade, tuse și dificultăți respiratorii, vă rugăm să nu plănuiți absolut nicio călătorie.

În cazul în care pacienții noștri actuali nu pot călători pentru întâlnirile periodice sau follow-up, medicii noștri vor oferi consultații video, în funcție de disponibilitatea programului lor. Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm să ne contactați.
Aceste consultații video nu înlocuiesc întâlnirile tradiționale deoarece medicul nu va putea efectua o inspecție clinică sau o examinare fizică. În plus, evaluarea se va baza pe fișele medicale în limba engleză, pe analizele de sânge și pe evaluările histopatologice efectuate de alte instituții. De asemenea, radiografiile și investigațiile imagistice de medicină nucleară pot necesita un consult suplimentar.

Politica de siguranță Centrul Medical ANADOLU

 

Suntem conștienți de situația cauzată de pandemia globală COVID-19 (Coronavirus). Pentru a proteja pacienții și personalul nostru, dar și pentru a preveni răspândirea acestui virus, vă recomandăm:

 

 • Vă rugăm să veniți la spital doar după cele 14 zile de carantină, să purtați mască și să fiți însoțiți de o singură persoană;
  Dacă nu aveți mască, vă rugăm să ne anuntați din timp când ajungeți pentru a ne întâlni în exteriorul clădirii pentru a vă oferi măștile de protecție;
 • Vă rugăm să vă fixați bine masca pe față și să nu o mai atingeți după aceea. Dacă veți atinge masca, atunci vă rugăm să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Când vă scoateți masca, faceți acest lucru cu atenție, distanțând-o încet de față. Mai apoi, aruncați-o la gunoi și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun;
 • La intrarea în spital vi se va lua temperatura și se va urmări dacă prezentați simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii. De asemenea, vi se va cere și istoricul de călătorii (ultimele 14 zile). Din păcate, nu putem accepta pacienți/ însoțitori care prezintă posibile semne de infecție cu virusul COVID 19. Veți fi instruit de personalul nostru ce să faceți în continuare.

 

Având în vedere situația din întreaga lume, ne rezervăm dreptul de a schimba politicile spitalului în orice moment.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions