Despre noi

Distribuie

Fundaţia Anadolu

Urmărirea unui ideal

Familiile Yazıcı și Özilhan au deschis un mic magazin de echipamente la începutul anilor 50 în Tahtakale. Aceștia s-au mutat din inima Anatoliei (Kamil Yazıcı a fost născut în Niğde-Aksaray iar Izzet Özilhan în Pusatli) pentru a-și construi o viață nouă în Istambul unde au început să-și contureze un plan pentru viitorul lor. Acest plan a condus la crearea unui ideal, un Centru pentru Educație și Asistență Socială: Fundația Anadolu.

Cele două familii fondatoare cunoșteau foarte bine lipsurile cu care se confruntau oamenii din zona în care s-au născut: sărăcia și deficienţele de educație. Pe măsură ce efortul și determinarea lor au dat roade, familiile Yazıcı și Özilhan au început să facă planuri pentru a împartăși realizările lor cu oamenii din Anatolia.

În 1979, la 28 de ani de la fondarea Grupului Anadolu, cele două familii au simţit că a venit momentul să-şi realizeze marele ideal şi anume să înfiinţeze Fundaţia Anadolu de Educaţie şi Asistență Socială. Idealul lor a fost să finanțeze proiecte sustenabile care să ofere servicii gratuite în zonele dezavantajate. Au început cu două proiecte în orașele din care își aveau rădăcinile, fondând o școală primară în Niğde Aksaray, dedicată lui Mustafa Yazıcı și un cămin studențesc în Kayseri Tomarza în numele lui Vesile Özilhan.

De-a lungul timpului Fundația Anadolu a susținut înființarea a peste 50 de construcții printre care se numară 3 spitale, facultăți şi diferite facilităţi sociale şi sportive și a contribuit la viitorul a mai mult de 20.000 de studenţi, acordându-le burse şcolare gratuite. Fundația reuşeşte să-și urmeze scopul de a servi societății, fiind de multe ori în locul potrivit la momentul potrivit: a ajutat supravieţuitorii care şi-au pierdut casele în urma cutremurelor și a plătit tratamentele persoanelor cu dizabilități care nu-şi puteau permite scaune cu rotile.

Resursele financiare ale Fundaţiei Anadolu provin în totalitate din donaţii ale companiilor din Grupul Anadolu. Între 1% și 5% din câştigurile grupului se folosesc pentru a realiza noi proiecte sociale şi pentru o nouă generaţie bine educată pentru Turcia.

 

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

ANUNT IMPORTANT!

MĂSURI COVID-19

 

 

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății din Turcia privind pandemia globală COVID-19, Centrul Medical Anadolu acceptă pacienți care vin din străinătate numai după ce vor sta în carantină timp de 14 zile după ce au ajuns în Turcia. Odată ce pacienții vor sta cele 14 zile în carantină, sunt primiți în spitalul nostru atât timp cât respectă politica noastră de siguranță (poate fi găsită mai jos).

Dacă prezentați următoarele simptome- febră peste 38 de grade, tuse și dificultăți respiratorii, vă rugăm să nu plănuiți absolut nicio călătorie.

În cazul în care pacienții noștri actuali nu pot călători pentru întâlnirile periodice sau follow-up, medicii noștri vor oferi consultații video, în funcție de disponibilitatea programului lor. Dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm să ne contactați.
Aceste consultații video nu înlocuiesc întâlnirile tradiționale deoarece medicul nu va putea efectua o inspecție clinică sau o examinare fizică. În plus, evaluarea se va baza pe fișele medicale în limba engleză, pe analizele de sânge și pe evaluările histopatologice efectuate de alte instituții. De asemenea, radiografiile și investigațiile imagistice de medicină nucleară pot necesita un consult suplimentar.

Politica de siguranță Centrul Medical ANADOLU

 

Suntem conștienți de situația cauzată de pandemia globală COVID-19 (Coronavirus). Pentru a proteja pacienții și personalul nostru, dar și pentru a preveni răspândirea acestui virus, vă recomandăm:

 

  • Vă rugăm să veniți la spital doar după cele 14 zile de carantină, să purtați mască și să fiți însoțiți de o singură persoană;
    Dacă nu aveți mască, vă rugăm să ne anuntați din timp când ajungeți pentru a ne întâlni în exteriorul clădirii pentru a vă oferi măștile de protecție;
  • Vă rugăm să vă fixați bine masca pe față și să nu o mai atingeți după aceea. Dacă veți atinge masca, atunci vă rugăm să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Când vă scoateți masca, faceți acest lucru cu atenție, distanțând-o încet de față. Mai apoi, aruncați-o la gunoi și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun;
  • La intrarea în spital vi se va lua temperatura și se va urmări dacă prezentați simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii. De asemenea, vi se va cere și istoricul de călătorii (ultimele 14 zile). Din păcate, nu putem accepta pacienți/ însoțitori care prezintă posibile semne de infecție cu virusul COVID 19. Veți fi instruit de personalul nostru ce să faceți în continuare.

 

Având în vedere situația din întreaga lume, ne rezervăm dreptul de a schimba politicile spitalului în orice moment.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions