Tehnologii Revoluționare la Anadolu

Tehnologii Revoluționare la Anadolu

Anadolu Medical Center înţelege complexitatea dezvoltării tratamentelor noi și inovatoare, din acest motiv asigurăm pacienţii din România și din întreaga lume că vor primi cele mai bune soluții care au beneficii demonstrate în tratarea cancerului.

Având avantajul de a fi cel mai complex și modern centru de sănătate din regiune, oferim servicii atât pentru pacienți naționali cât și internaționali din peste 65 de țări în spitalul nostru situat într-o zonă liniștită departe de agitația orașului. Vrem să creștem accesul pacienților la tehnologii revoluționare în domeniul cancerului, prin urmare vă oferim trei motive pentru care pacienții din România aleg Anadolu Medical Center.

1. Cyberknife M6

Tratament cancer Cyberknife

Cyberknife M6, un produs Accuray, reprezintă o tehnologie revoluționară în domeniul cancerului, non-invazivă, de radioterapie stereotaxică, care tratează tumorile localizate oriunde în corp. Prin amplasarea acceleratorului liniar pe brațul robotic cu 6 axe, extrem de precis, este asigurată precizia milimetrică în radioterapie.

În timpul tratamentului, prin mișcările precise ale brațului robotic pe pacient, pot fi trimise raze din aproximativ 1500 de locuri diferite. Razele adecvate sunt aplicate pacientului după ce au fost selectate în timpul planificării în funcție de locația, dimensiunea și forma tumorii.

Cyberknife rămâne singurul sistem de radiochirurgie robotizată care este aprobat de FDA pentru a trata orice parte a corpului prin radiochirurgie. Acesta poate fi folosit la nivelul întregului corp, inclusiv în zone ale măduvei spinării şi coloanei vertebrale, utilizând una sau mai multe fracţii.

Foarte important – tehnologia Cyberknife corectează automat mișcările pacientului!

Întrucât CyberKnife corectează automat mişcările pacientului în timpul tratamentului, nu este nevoie de folosirea unui cadru rigid care să fixeze corpul pacientului aşa cum se foloseşte în tehnicile tradiţionale.
Sistemul CyberKnife utilizează, de asemenea, un software modern de imagistică pentru a urmări poziția tumorii și a pacientului. Astfel poate ajusta doza de radiaţii şi crește gradul de precizie al tratamentului efectuat.
Cu Cyberknife este posibilă şi realizarea tratamentelor dentare non-isocentrice și non-coplanare. Masa aparatului are şi ea o structură robotică. În acest fel, toate corecțiile pot fi efectuate în mod automat în 6 axe, fără mișcarea pacientului.

Avantajele tratamentului cu Cyberknife

 • Tratamentul CyberKnife reduce substanţial riscul unor complicaţii sau al convalescenţei de lungă durată, probleme care apar de regulă în cazul chirurgiei convenţionale;
 • După tratament pacienţii se pot întoarce acasă şi îşi pot relua activităţile normale, astfel încât calitatea vieții va fi vizibil îmbunătățită.

Beneficiile metodei Cyberknife pentru pacienții Anadolu

 • Procedură nedureroasă;
 • Tratament ambulatoriu, fără spitalizare;
 • Nu necesită anestezie;
 • Este o procedura non invazivă;
 • Nu este necesar un timp de recuperare;
 • Pacientul poate reveni imediat la activitatea normală;
 • Monitorizare în timp real;

Dorești o opinie specializată pentru intervențiile medicale efectuate cu Cyberknife?

  Află mai mult   

2. Varian Edge

tratament cancer Varian Edge

Varian Edge tratează folosind cea mai ridicată doză din industrie, permițând tratamente mai rapide. Dispozitivul dispune de setări pentru doze și viteze sporite, pe două niveluri diferite de energie, permițând astfel efectuarea de sesiuni de tratament mai scurte.

De la urmărirea în timp real a tratamentului și până la precizia dozelor, dispozitivul Varian Edge este dotat cu toate sistemele software necesare medicilor, specialiștilor în fizică medicală și tehnicienilor, în toate etapele procesului de tratament.
Aparatul Varian Edge este unul dintre cele mai noi produse tehnologice ale companiei Varian, care combină, în platforma aceluiași dispozitiv medical, metodele convenționale de tratament cu celelalte metode de tratament avansate, cum ar fi radiochirurgia. Varian Edge este un sistem integrat care întrunește la un loc într-o singură platformă toate cerințele radioterapiei clinice stereotactice.
Prin intermediul Varian Edge pot fi tratate toate tumorile din interiorul capului și corpului.
Direcționarea exactă a radiației spre ținta corectă poate fi realizată cu ușurință prin poziționarea pacientului în șase axe cu ajutorul mesei PerfectPitch 6DoF. Atât erorile liniare cât și cele unghiulare sunt corectate automat în funcţie de poziţia pacientului, prin urmare se poate evita ca pacienții să rămână imobilizați şi să aștepte minute în șir pe masa de tratament pentru ajustări.
După o procedură ambulatorie pentru efectuarea sesiunii terapeutice în ziua și la ora stabilite, pacienții își pot continua activitățile normale, fără a fi afectată viața lor de zi cu zi.

Beneficiile aparatului Varian Edge

 • Procedură nedureroasă;
 • Precizie de sub un milimetru pentru tumori localizate în orice parte a corpului;
 • Posibilitatea poziţionării automate a pacientului în timpul tratamentului;
 • Pacientul poate reveni imediat la activitatea normală;

Dorești o opinie specializată pentru tratamentul efectuat cu Varian Edge?

  Află mai mult   

3. Da Vinci

Robotul da Vinci – cel mai avansat sistem de chirurgie robotică din lume

Robotul da Vinci reprezintă un sistem computerizat interpus între chirurg și pacient care crește semnificativ contribuția medicului. Chirurgul, și nu robotul, este cel care efectuează operația și deține controlul asupra sistemului robotic și a procedurii chirurgicale.
Medicul controlează sistemul da Vinci care transformă mișcările mâinilor sale în mișcările mult mai fine și mai precise ale unor micro instrumente introduse prin intermediul unor mici incizii în corpul pacientului.
Foarte important!

Deși este numit „robot”, sistemul Da Vinci nu acționează independent, operația fiind realizată integral de către medic.
În timpul unei proceduri de chirurgie robotizată da Vinci, chirurgul face câteva incizii minuscule pentru a introduce instrumente miniaturizate și o cameră de înaltă definiție în interiorul pacientului. Aparatul de fotografiat permite chirurgului să vizualizeze o imagine 3D de înaltă rezoluție, ce îi facilitează medicului o vizualizare extrem de clară, mărită de peste 10 ori. Apoi, sistemul chirurgical da Vinci traduce, în timp real, mâinile chirurgului, mișcările încheieturii și degetele în mișcări precise ale instrumentelor din interiorul pacientului.
Pe parcursul unei proceduri de chirurgie robotizată da Vinci, chirurgul controlează fiecare manevră chirurgicală. Robotul îi permite chirurgului, de asemenea, să măsoare mișcările mâinii. O mișcare de amploare a mâinii pe consolă poate fi tradusă printr-o micro disecţie precisă.
Robotul Da Vinci poate filtra, de asemenea, tremurul mâinii chirurgului, sporind precizia!

Tehnologia Da Vinci îi permite chirurgului oncolog să realizeze intervenții chirurgicale complexe prin orificii foarte mici. În consecință pacientul își va putea relua mult mai repede activitățile curente, comparativ cu o intervenție chirurgicală clasică, deschisă.

Avantajele sistemului Da Vinci sunt de ambele părţi:

 • Pentru medici este importantă poziţia relaxată (așezat pe scaun) în care operează timp de câteva ore cât durează intervenţia, vederea tridimensională, manevrabilitatea mult mai bună a instrumentelor care permite mișcări extrem de precise în spaţii înguste, suturi mai rapide, o limită de rezecție oncologică extrem de precisă;
 • Pentru pacient, toate acestea se referă la evoluţiile postoperatorii mai simple, recuperarea mai rapidă, un număr mai redus de complicaţii, o durată mai redusă de spitalizare, lipsa durerii, un risc mai scăzut de infecţie, sângerare mai redusă şi, ca urmare, scăderea nevoii de transfuzii, cicatrici mai mici, recuperare mai accelerată şi o întoarcere mai rapidă la viața de zi cu zi.

Dorești o opinie specializată pentru intervențiile medicale efectuate cu ajutorul tehnologiei Da Vinci?

  Află mai mult  

4. RADIXACT Tomo-terapia

tomografie computerizată la Anadolu

Aparatul Radixact, un alt produs Accuray, este cel mai recent model al unei familii de aparate cunoscute sub numele de “tomoterapie”. Acesta este un aparat utilizat foarte rar în momentul actual la nivel mondial. S-a dovedit ca aparatul Radixact extinde posibilitățile de tratament pentru pacienți.
Sistemul Radixact este format din îmbinarea într-un singur aparat a funcției de tomografie computerizată megavoltage cu sistemele acceleratorul liniar. Sistemul Radixact trimite fascicule de radiații către tumoră, protejând în același timp țesutul normal, sănătos. În acest fel, se asigură mai puține efecte secundare.
Echipamentul medical calitativ este o componentă esențială pentru tratarea bolilor oncologice, pentru că echipele medicale au nevoie de cel mai înalt nivel de precizie și eficiență pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților. Sistemul Radixact conține o platformă complet integrată pentru planificarea inteligentă a tratamentului, gestionarea datelor și asigurarea tratamentului. Astfel, se asigură tratamente fiabile pentru pacienții cu diferite nevoi individuale de tratament.

Principalele metode de tratament efectuate cu Radixact sunt următoarele:

 • Radioterapie cu intensitate modulată (IMRT, 3DCRT);
 • Radioterapia ghidată imagistic (IGRT);
 • Radioterapie adaptivă;
 • Iradierea totală sau pe o jumătate a corpului (TBI);

Dorești o opinie specializată pentru tratamentul efectuat cu RADIXACT?

  Află mai mult  

Call Now Button

Copyright © 2022
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions