Știri

Marele interes acordat celui de-al cincilea Simpozion de Științe Oncologice

În cadrul Simpozionului de Științe Oncologice al Centrului Medical Anadolu din data de 21 Septembrie 2019, organizat pentru a cincea oară în acest an, au fost discutate „abordările actuale în tumorile gliale”.

În cadrul simpozionului prezidat din partea Directorului Secției de Neurochirurgie Cerebrală, un număr de 13 oratori au împărtășit celorlalți participanți evoluția științifică înregistrată. Participarea atât din țară cât şi din străinătate la activitățile științifice care s-au bucurat nu numai de marele interes al medicilor Secției Neurochirurgie Cerebrală ci şi de cel acordat din partea medicilor din diferite ramuri şi instituții a fost la un nivel ridicat.

În afara Specialistului în Neurochirurgie Cerebrală Prof. Dr. Steven De Vleeschouwer, care a contribuit la simpozion drept orator de la Universitatea Leuven din Belgia, la conferință au participat un număr total de 53 de medici din diferite țări cum ar fi Rusia, România, Uzbekistan, Kârgâzstan, Kazahstan, Moldova, Georgia, Iran, Irak, Bahrain, Algeria și Camerun.

De asemenea în cadrul simpozionului la care au participat aproximativ 120 de medici, discuțiile despre cazuri întâlnite s-au bucurat şi ele de interesul publicului.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions