Știri

Mamele sunt mai puternice decât cancerul

10% reducere la controlul medical pentru femei

Dacă sunteţi mamă, cunoaşteţi gradul de rezistenţă necesar pentru a vă creşte copiii, a munci şi a vă păstra o atitudine pozitivă în permanenţă. Şi totuşi le faceţi pe toate cu atât de puţin efort.

În martie, haideţi să arătăm lumii că mamele sunt chiar şi mai puternice decât credem şi da, mult mai puternice decât cancerul. În martie, fiecare mamă care vizitează departamentul de control din cadrul Anadolu va primi o reducere de 10% pentru toate pachetele noastre de examinări pentru femei.

Centrul Medical Anadolu a ocupat locul 9 în lista “Top 10 Spitale Globale” a celor mai populare instituţii medicale şi este lider în oncologie, prin furnizarea unor servicii medicale la standard profesional mondial, creşterea calităţii vieţii şi respectarea angajamentului pentru fiecare pacient în parte.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions