Știri

Participă la Simpozionul Internaţional Multidisciplinar de Oncologie

Centrul Medical Anadolu vă invită la un nou eveniment dedicat informării asupra cancerului şi a noilor facilităţi din domeniu. Pe 8 noiembrie, anul acesta, în Taksim Istanbul, specialişti din jurul lumii vor participa la un simpozion de o zi, având ca temă principală cancerul gastro-intestinal superior.
Se va dezbate pe tema ultimelor ştiri şi a noilor abordări de combatere a acestor forme de cancer. Vor fi acoperite subiecte legate de cele mai recente progrese în diagnosticare şi terapie, precum şi aspecte mai controversate ale temelor prezentate. Indiferent de specialitate (chirurgie, gastroenterologie, oncologie, patologie, radiologie etc), beneficiile obţinute în urma acestor actualizări din medicina internaţională sunt garantate.
Vă puteţi înregistra pentru a participa sau pentru a primi un raport extins de la eveniment, completând formularul de inscriere .

Despre

Subiectul simpozionului: Cancerul Gastrointerstinal Superior: Noi abordari in Managementul Diagnosticului

Data

8 Noiembrie 2014

Adresa

Park Bosphorus İstanbul | Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No:8 34437 Taksim/İstanbul | T: (+90 212) 377 88 88 F: (+90 212) 377 88 89

Please click below to see the Program of the Symposium;;

PDF

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions