Patient cases

Cazuri reale

Beitula Elmi

Cancer de gât
Country: Romania

Beitula Elmi

Beitulla Elmi în vârstă de 60 ani, a venit din România, Constanţa, pentru tratament. Recăpătându-şi încet vocea răguşită din cauza cancerului de gât, Beitulla Elmi îşi întrerupe emoţionat soţia care spune povestea sa şi îi dezvăluie ce simte.

Beitulla a observat boala în 2008 când a început să aibă probleme cu vorbirea. A fost văzut de un medic în Bucureşti. Diagnosticat ca având cancer de gât, s-a grăbit să îşi facă operaţia. Cu toate acestea, într-un an, problemele sale au revenit. Pentru a doua operaţie, el a preferat Centrul Medical Anadolu.

“Puteam să fac aceeaşi operaţie în România. Cu toate acestea, oportunităţile pe care le-am avut aici nu sunt disponibile în ţara mea natală. Cunoşteam Centrul Medical Anadolu dinainte. Unul dintre prietenii mei a fost tratat aici şi mi-a povestit experienţele sale. Am văzut, de asemenea, interviuri la televizor. Dar în final, am decis să mă operez la Centrul Medical Anadolu datorită atenţiei pe care ne-o acordă corpul medical al spitalului.”

 

Dr. Sertaç Yetişer, Profesor otorinolaringolog, ne-a dat informaţii despre tratamentul său:

“Beitula Elmi, diagnosticat anterior cu cancer de gât în România, a suferit o operaţie pe corzile sale vocale şi a fost apoi tratat cu radioterapie. Totuşi, tumoarea a recidivat. De aceea, când a venit prima oară la Centrul Medical Anadolu, era îngrijorat cu privire la boala recurentă după tratamentul cu radiaţii. El s-a gândit că nu mai are opţiuni de tratament. Totuşi, el a mai suferit o operaţie încheiată cu succes, tumoarea şi ganglionii limfatici au fost scoşi. În prezent, pacientul îşi recapătă cu repeziciune sănătatea şi este sub terapie pentru a recăpăta vorbirea clară de dinainte”

Beitulla Elmi spune că este foarte emoţionat şi bucuros că a experimentat o recuperare rapidă:

“Datorez sănătatea mea doctorului de la Centrul Medical Anadolu. Am aflat că boala mea se vindecă. Sunt bucuros că am ajuns la acest spital.”

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions