Patient cases

Cazuri reale

Burbuçe Eyubi

Neurochirurgie
Country: Kosovo

Burbuçe Eyubi

Născută în 1972, Burbuçe Eyubi trăieşte cu soţul ei şi cei patru copii în oraşul Lipyan din Kosovo. Burbuçe Eyubi suferea de dureri de cap de 20 ani încoace, din adolescenţă. După un incident cu leşin pe când avea 16 ani, a început să aibă dureri de cap severe care persistau din ce în ce mai mult până azi. Eyubi spune că ea şi tatăl ei s-au dus pe la mulţi specialişti şi la multe spitale, dar nu au putut primi un diagnostic exact. Tratamentul medicamentos nu avea efect. Starea sa s-a înrăutăţit cu mai multe leşinuri şi dureri de cap severe. La recomandarea unei rude, familia lui Eyubi a făcut o solicitare la un spital din Albania. Lui Burbuçe Eyubi i s-a spus că suferă de o tumoră la creier, care necesită operaţie urgentă. Totuşi, retrospectiv gândind, familia nu a avut încredere în spital şi s-au întors acasă fără tratament.

Întâlnirea cu Centrul Medical Anadolu

Întorcându-se acasă la Kosovo, familia lui Eyubi a căutat pe internet un centru medical şi specialişti în neurochirurgie. Ei au contactat spitalul Johns Hopkins Medicine şi au fost foarte surprinşi de răspunsul primit. Spitalul Johns Hopkins Medicine a spus că nu este necesară călătoria până în SUA, deoarece au o instituţie afiliată în Turcia denumită Centrul Medical Anadolu. Putea să găsească tratament acolo.

“Nu am pierdut timp şi am găsit Centrul Medical Anadolu şi neurochirurgul acestuia, Profesor Dr. Tuncer Suzer. Am fost foarte impresionaţi de ceea ce am văzut şi am decis să mergem la Istanbul imediat”, spune Burbuçe Eyubi.

La Centrul Medical, Anadolu Burbuçe Eyubi a fost operată de Profesorul neurochirurg Tuncer Suzer. Metoda neuronavigaţiei a fost utilizată pentru realizarea biopsiei, iar mostrele au fost duse la neuropatologie. S-a ales cel mai bun tratament, în conformitate cu rezultatele de la patologie.

Burbuçe Eyubi vorbeşte despre experiența sa la Centrul Medical Anadolu:

“La Centrul Medical Anadolu au fost capabili să-mi spună ce problemă am. Am suferit ani lungi fără un diagnostic clar. Putem vorbi acum despre un tratament. Sunt aşa fericită. Mulţumesc tuturor de aici de la Centrul Medical Anadolu şi, în special, chirurgului meu. Multe mulţumiri şi traducătorului pe care l-am avut, datorită căruia nu am întâmpinat probleme de comunicare. Toate procedurile au fost impecabile şi s-au întâmplat la timp. ”

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions