Patient cases

Cazuri reale

Daniela L.

Country: Romania

Daniela L.

Mă numesc Daniela, am 51 de ani, locuiesc în București si sunt lector universitar. Am fost diagnosticată cu carcinom ductal “in situ” invaziv mamar drept.

Cum ati aflat de Clinica Medicala Anadolu?

Am aflat de Anadolu de pe Internet.

De ce v-ati hotarat sa veniti la Anadolu?

Pe Internet am citit povestea unei persoane diagnosticate cu cancer la sân, care s-a tratat la spitalul Anadolu și era foarte mulțumită. Căutând pagina oficială a spitalului am fost foarte surprinsă să găsesc o variantă în limba română și să aflu de afilierea la ”Johns Hopkins Medicine”. Tot de pe Internet am aflat de Reprezentanța Biroului Anadolu din România și astfel am ajuns la sediul de pe strada Hatmanul Arbore, unde am primit răspunsuri detaliate la toate întrebările. Era în ziua în care făcusem un RMN mamar și mi se spusese că voi primi rezultatul peste 20 de zile lucrătoare. Mi s-a părut enorm să aștept atâta timp rezultatul și astfel m-am hotărât să apelez la Anadolu. D-na Preda m-a ajutat să întocmesc și să traduc rapid dosarul medical, iar răspunsul însoțit de o estimare orientativă a costurilor a sosit peste trei zile.

Povestiti-ne despre experienta dumneavoastra la Anadolu.

La Anadolu am fost plăcut impresionată de faptul că într-o lună de zile (cât timp aș fi așteptat în România rezultatul la RMN) mi s-au făcut investigațiile care mai erau necesare, am fost operată și am făcut și prima ședință de chimioterapie. Am fost sub supravegherea domnului Prof. Dr. Serdar Turhal si am fost operata de Prof. Dr. Fatih Ağalar.

Am menționat deja profesionalismul și promptitudinea serviciilor medicale, care nu ar putea exista fără o organizare atentă și o dorință generală de excelență și doresc să adaug că am amintiri deosebite despre acest spital deoarece este locul unde am căpătat încrederea că vindecarea este posibilă și în cazul meu. Cooperarea efectivă dintre diferitele departamente și dialogul deschis cu traducătoarea care m-a însoțit la toate vizitele medicale m-au ajutat să înțeleg rapid etapele care trebuiau urmate și să capăt răspunsuri rapide și competente la întrebările pe care le aveam.

Ce i-ati sfatui pe alti oameni care trec prin aceeasi suferinta prin care ati trecut dumneavoastra?

Știu din proprie experienţă că oamenii sunt destul de reticenți față de recomandările laudative. Îi rog însă, pe cei care trec prin același necaz, să aibă încredere în intuiția lor și să contacteze pentru informare reprezentanța locală a spitalului Anadolu.

 

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions