Patient cases

Cazuri reale

Dumitru P.

Oncologie
Country: Romania

Dumitru P.

Domnul Dumitru Popa ne vorbeşte despre experienta sa  ın Centrul Medical Anadolu.

In ciuda simptomelor şi a starilor de rau  pe care le acuza pacientul din rezultatele investigatiilor facute ın tara  reieşea diagnosticul de colon iritabil.

Fiicele  domnului Popa  s-au speriat ınsa ın urma unei ultime crize  ıncat au dorit o noua opinie  medicala ın legatura cu cazul tatalui lor.Au gasit pe internet datele de contact ale Centrului Medical Anadolu şi au contactat personalul de aici, .In cel mai scurt timp au fost  contactati pentru recomandari şi au fost chemati pentru investigatilei necesare diagnosticarii corespunzatoare. In urma  Colonoscopiei cu biopsie pacientul a fost diagnosticat cu cancer de colon transversal şi rect iar primul pas ın tratament a fost interventia chirurgicala robotica , interventie facuta cu succes de catre domnul dr. chirurg  Fatih Ağalar.

Atitudinea încurajatoare şi profesionismul medicilor l-au determinat pe domnul Popa sa treaca mai uşor peste interventia chirurgicala robotica şi tratamentul chimioterapeutic care i s-a  recomanadat.Pacientul a  fost profund impresionat atat de serviciile medicale cat şi de caldura personalul medical cu care a fost tratat .

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions