Patient cases

Cazuri reale

Gheorghe S.

Country: Romania

Gheorghe S.

Numele meu este Gheorghe S. si sunt pacient al Centrului Medical ANADOLU Istambul, unde am fost diagnosticat cu adenocalcinom gastric bine diferentiat.

Dupa o serie lunga de investigatii in Romania, din recomandarile unor cunostinte si informatii de pe internet, am aflat numai lucruri bune despre clinica dumneavoastra. Toate acestea m-au determinat sa aleg clinica ANADOLU pentru inca o verificare a diagnosticului.

Cand am aterizat la Istambul, toti pacientii clinicii erau asteptati la aeroport de un mijloc de transport pentru transfer. Un translator ne-a insotit tot timpul pana la externare.

La clinica am intalnit personal de o inalta clasa medicala si corectitudine. Datorita aparaturii de ultima generatie si profesionalismului celor care o foloseau, intreaga investigatie a durat doar 3 zile.

Comisia medicala condusa de prof dr. Metin Cakmakcı m-a convins ca este necesara interventia chirurgicala de urgenta constand in scoaterea intregului stomac. Am acceptat si am fost operat in doua zile de la confirmarea diagnosticului.

Tot ce am vazut si am auzit la clinica mi-au insuflat increderea ca operatia va decurge bine si se va finaliza cu succes, lucru ce s-a si intamplat, iar la 5 zile de la operatie am plecat acasa , simtindu-ma bine.

Eu consider ca CENTRUL MEDICAL ANADOLU este una din cele mai bune clinici existente la aceasta data, atat prin aparatura utilizata cat si prin profesionalismul cadrelor medicale si al conditiilor de spitalizare, atat pentru boli de natura oncologica cat si pentru alte sectii unde am vazut pacienti veniti din toata lumea.

La 3 luni de la operatie am revenit la control, iar analizele mi-au iesit foarte bine, neavand nevoie de nici o medicamentatie sau restrictie.

Pe aceasta cale vreau sa multumesc din inima, inca odata, tuturor celor care s-au ocupat de sanatatea mea si totodata sfatuiesc pe toti cei care au probleme grave de sanatate sa apeleze cu incredere la clinica ANADOLU.

 

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions