Patient cases

Cazuri reale

Khalid Jajim

Chirurgie cardiovasculară
Country: Iraq

Khalid Jajim

Khalid Jajim, de 45 de ani, este un ofiţer de poliţie pensionar. El trăieşte în Bagdad. Fiind în forţele de poliţie, condiţiile de trai stresante i-au marcat inima. Cu 4 ani în urmă, Khalid Jajim a fost spitalizat pentru o rană la mână. Examenele medicale la care a fost supus au condus la identificarea aterosclerozei la inimă. El a început imediat un tratament medicamentos. Serviciile de sănătate din Bagdad nu au putut face operaţia de by-pass coronarian. Totuşi, cândva mai târziu, tratamentul medicamentos a devenit ineficient. Acest lucru a obosit foarte mult inima lui Khalid Jajim. Jajim regretă acum că a fumat, în pofida faptului că inima îi era bolnavă.

 

Auzind despre Centrul Medical Anadolu

În timp, boala lui Jajim s-a agravat, aşa că familia sa a depus raportul medical la Ministerul irakian al Sănătăţii. După o lungă aşteptare, au primit vestea cea bună:  Jajim va fi trimis în Turcia pentru operaţie. Jajim a spus:

“Unul din prietenii mei a fost operat în Turcia şi s-a întors în Irak sănătos. Îmi spusese deja ce servicii medicale minunate sunt serviciile medicale turceşti. De aceea nu am fost deloc îngrijorat că vin aici.”

 

Jajim a fost internat la Centrul Medical Anadolu pe 19 iulie şi a suferit operaţia de by-pass coronarian pe 24 iulie, operaţie efectuată de Profesor Dr. Sertaç Çiçek. Jajim şi-a recăpătat sănătatea ca urmare a unei operaţii terminate cu succes şi a fost externat din spital 10 zile mai târziu, când s-a reîntors în ţara sa natală.

 

“Este ca şi cum m-aş fi născut a doua oară.”

 

Jajim povesteşte despre experienţa sa la Centrul Medical Anadolu:

 

“Datorez recuperarea mea Profesorului Dr. Sertaç Çiçek. Mă simt norocos că am fost pacientul dumnealui. Pot să mă întorc acum la viaţa mea obişnuită de zi cu zi. Este ca şi cum m-aş fi născut a doua oară. Trebuie să mulţumesc de asemenea şi asistentelor medicale şi traducătorilor. Mi-au ţinut companie de-a lungul întregului proces. Este greu să povesteşti despre existenţa unui astfel de spital. Nu există mai multă îngrijire şi atenţie în niciun alt loc. Puteţi fi siguri că voi recomanda Centrul Medical Anadolu la întoarcerea mea în Irak.”

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions