Patient cases

Cazuri reale

Mahafov Sahin

Cancer pulmonar
Country: Azerbaijan

Mahafov Sahin

Boala lui Mahafov Sahin care a venit din Bakula la Centrul Medical Anadolu a debutat cu probleme de tuse. Sahin a fost la mulţi medici în Azerbaidjan, apoi, nereuşind să găsească nicio soluţie, a decis să vină la Centrul Medical Anadolu la sfatul prietenilor săi, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Toată organizarea lui Mahafov Sahin a fost planificată de Departamentul de Servicii Internaţionale şi a venit la ACM pentru tratament. Apoi, după investigaţii, doctorii au descoperit celule canceroase în plămânul său drept. După diagnosticare, specialistul în boli pulmonare, Dr. Doc. Altan Kir, a distrus celulele canceroase din plămânul drept prin operaţie. Mahafov Sahin a făcut câteva sesiuni de chimioterapie după operaţie.

Sahin spune că este foarte bucuros să fie din nou sănătos şi continuă:

“Am fost aproape fără speranţă când am venit la Centrul Medical Anadolu. Mi-a revenit zâmbetul pe buze cu îngrijirea şi tratamentul pe care le-am primit aici. Sunt bucuros că am fost aici, a fost o plăcere. Mulţumesc doctorilor Centrului Medical Anadolu pentru că mi-au redat sănătatea.”

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions