Patient cases

Cazuri reale

Stacey şi Andrew Denslyz

Fertilizare in vitro
Country: USA

Stacey şi Andrew Denslyz

Drumul din SUA la Centrul Medical Anadolu pentru fertilizare in vitro

Stacey și Andrew Denslyz sunt un tânăr cuplu american. Ambii lucrează cu copii care au dizabilități de învăţare. Iubesc copiii şi îşi doreau cu ardoare să aibă şi ei unul. Din păcate, eforturile lor de un an şi jumătate s-au dovedit în zadar. În cele din urmă, în martie 2009, au decis să vadă un doctor. După anumite examene, doctorul a ajuns la concluzia că trebuie să facă un tratament in vitro.

 “Cu toate acestea ”, spune familia Denslyzs, “ tratamentul costă o sumă ridicol de mare în SUA. Ne era absolut imposibil să ni-l permitem.”

Internare la Centrul Medical Anadolu

Cuplul a început să caute alternative în străinătate. Andrew Denslyz ne povesteşte că au căutat pe internet, în cotidiene, în reviste şi pe toate căile posibile pentru a găsi cel mai bun centru medical pentru ei. Atunci au găsit un articol despre practica de fertilizare in vitro de la Centrul Medical Anadolu. Au fost foarte impresionaţi de ce au citit şi imediat au luat legătura cu Departamentul de Servicii Internaţionale al spitalului. În numai o săptămână, au schimbat emailuri şi au decis să vină în Turcia. Pentru că era prima dată când mergeau în străinătate, familia Denslyz nu şi-a ascuns entuziasmul.

La Centrul Medical Anadolu tratamentul lor fost supervizat de Prof. Dr. Aydın Arıcı. Impresia lor iniţială, spune Andrew Denslyz, a fost că personalul medical este foarte serviabil, înţelegător şi sincer.

Familia Denslyz vorbeşte despre experiența ei la Centrul Medical Anadolu:

“Am fost cu adevărat bucuroşi că am fost la Centrul Medical Anadolu. Am ales centrul dintre multe altele şi am venit aici de la celălalt capăt al lumii. Era riscant. Dar nu am fost niciodată dezamăgiţi. Doctorul nostru , Prof. Dr. Aydın Arıcı, ne-a susţinut sub toate aspectele şi ne-a alinat când a fost necesar. El este doctorul perfect. Nu a trebuit niciodată să aşteptăm în timpul procedurilor, toată lumea era foarte atentă cu noi. Tratamentul nostru a fost de asemenea unul de succes. Suntem foarte fericiţi. Vrem să ne întoarcem la Centrul Medical Anadolu pentru cel de-al doilea copil.”

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions