Patient cases

Cazuri reale

Yasir Ati Hanash

Chirurgie cardiovasculară
Country: Iraq

Yasir Ati Hanash

Yasir Ati Hanash de 58 ani este din Irak şi rezident la Bagdad. A fumat 40 ţigări pe zi timp de 40 ani. În 2008 Yasir Ati a avut un atac de cord. Avea nevoie de operaţie, dar infrastructura slabă tehnologică şi aparatele uzate moral însemnau că nu poate fi operat la Bagdad. A putut beneficia doar de tratament medicamentos.

Auzind despre Centrul Medical Anadolu

Rezultatele angiografiei recente arătau deteriorarea stării lui Yasir Ati, aşa că a depus dosarul său medical la Ministerul Irakian al Sănătăţii. A fost foarte entuziasmat să audă ce avea să spună Ministerul. Va călători la Istanbul pentru o operaţie pe cord la Centrul Medical Anadolu.

Hanash ştia despre Centrul Medical Anadolu, despre serviciile medicale la standarde internaţionale care se practică în Turcia, de la doctorul său din Bagdad. De aceea, nu şi-a făcut nici o grijă pentru venirea în Turcia.

“M-am urcat în avion fără nicio grijă. Ştiam că mă voi reîntoarce sănătos” spune Hanash gândindu-se la ce simţea atunci.

Hanash a fost internat la Centrul Medical Anadolu pe 16 iulie şi a fost supus operaţiei de by-pass coronarian de către  Profesor Dr. Sertaç Çiçek, pe 18 iulie. Hanesh şi-a recăpătat sănătatea după o operaţie care a decurs cu succes. Acum se simte mult mai bine.

“Profesionalism şi meticulozitate”

Yasir Ati Hanash povesteşte experienţa sa la Centrul Medical Anadolu:

 “Nu exista barieră de comunicare între noi şi Profesorul Sertaç Çiçek. I-am împărtăşit toate temerile noastre şi a depus tot efortul ca să ne răspundă la întrebări. Acest lucru a fost o mare uşurare. Ştiam că suntem la locul potrivit. Întreaga echipă medicală a fost foarte amabilă şi serviabilă. Am fost impresionat de atitudinea profesională şi meticulozitatea adoptate de întregul corp medical al spitalului. Mai mult, nu existau bariere de comunicare, deci nimeni nu s-a simţit înstrăinat. Traducătorul era cu noi pe întreaga noastră şedere. Aceasta mi-a oferit ocazia de a-mi reconfirma cât de similare sunt multe lucruri între Turcia şi Irak”

Reîntoarcerea acasă în stare bună de sănătate l-a făcut pe Yasir Ati Hanash să îşi dorească să se întoarcă în Turcia ca turist şi să viziteze Istanbulul.

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions