Campanie decembrie 2019

Distribuie

Campanie decembrie 2019

 

Examinările periodice de screening, numite și check up, includ teste și studii care se fac la oameni fără simptome, indiferent de sex și vârstă, cu scopul de a identifica la un stadiu incipient boli care se dezvoltă în mod ascuns și fără simptome evidente.

Un astfel de check-up se efectuează într-o singură zi, rezultatele fiind discutate la sfârșitul zilei sau pentru teste mai complexe, a doua zi. Costurile sunt de asemenea mult mai mici comparativ cu efectuarea acestor teste individual.

In luna decembrie, Centrul Medical Anadolu din Istanbul – Turcia oferă un discount de 10% la toate diagnosticele și tratamentele din cadrul centrelor dedicate sânului și afecțiunilor uro-oncologice.

Dacă doriți să aplicați pentru o a doua opinie medicala gratuita, să vă programați și pentru a beneficia de această ofertă, vă rugăm să contactați echipa noastră vorbitoare de limba română, la telefon: +4 0799 499 911, sau la adresa de email: romania@anadolusaglik.org

Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

Consultații video/online disponibile acum la Centrul Medical Anadolu

 

Centrul Medical Anadolu oferă acum consultații video/online pentru pacienții (noi sau care au fost deja la clinica) care nu pot calători în străinătate pentru tratament din cauza pandemiei COVİD-19. Consultațiile cu specialiştii noştri de top se pot efectua telefonic sau prin aplicații video (whatsapp, viber, facetime, etc.)

Evaluarea se va face pe baza documentelor medicale în limba engleză. De asemenea radiografiile sau alte investigații de tip imagistică (RMN şi/sau CT) şi investigațiile de medicină nucleară pot necesita consultații şi în cadrul departamentelor noastre aferente.

 

Pentru mai multe informații referitoare la detaliile şi programarea unei consultații online ne puteți trimite o cerere prin website-ul nostru: www.anadolumedicalcenter.ro, printr-un mail catre echipa de specialişti romani romania@anadolusaglik.org sau puteti suna la 0799 499 911.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions