Endocrinologie

Endocrinologie

Endocrinologia se ocupă de prevenirea, depistarea, diagnosticarea și tratamentul patologiei endocrine, precum și de recuperarea persoanelor care suferă de boli endocrine. Accentul acestei specialități este pe hormonii de activitate, efectele lor asupra funcției fiziologice și tulburările legate de aceștia.

În esență, tulburările care trimit pacienții la un endocrinolog sunt boli care afectează unul dintre organele secretoare de hormoni ale corpului (glanda tiroidă, glandele suprarenale, glande paratiroide, gonade, glanda pituitară, pancreas, hipotalamus).

La Centrul Medical Anadalu vei primiavea parte de un consult de specialitate precum si de teste complete pentru evaluarea hormonală. În plus, vă putem oferi toate investigațiile imagistice necesare pentru diagnosticarea și monitorizarea bolii dumneavoastră.

 

Investigații complete la ANADOLU

Second opinion

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions