Știri

Beneficiile Cyberknife pentru pacienți

Cyberknife este sigurul sistem de radiochirugie care combină acceleratorul liniar, reprezentat de un braț robotizat și un sistem de ghidare de imagistică. Avantajele utilizării robotului Cyberknife sunt net superioare pentru pacienți, iar specialiștii Centrului Medical Anadolu din Istanbul, au peste 8 ani de experiență în utilizarea acestuia.

Care sunt beneficiile Cyberknife pentru pacienți?  

Prin utilizarea robotului Cyberknife, pacienții beneficiază de o serie de avantaje, printre care:

  • Nu există incizie și implicit nici durere asociată acesteia
  • Nu se folosește anestezia
  • Timp mai scurt de revenire după intervenție
  • Pacientul își poate relua activitățile zilnice într-un timp foarte scurt.

Robotul chirurgical

Cyberknife oferă o flexibilitate mai mare și pentru chirurg și poate fi utilizat pentru operarea unor tumori aflate în locuri considerate până acum inoperabile. În plus, în acest context, chirurgii de la Centrul Medical Anadolu vorbesc despre o precizie mult mai mare în realizarea intervențiilor chirurgicale. Odată cu adăugarea componentei denumită Iris, robotul Cyberknife își poate focaliza mai bine doza radiațiilor pe o anumită tumoră, fără să afecteze țesuturile sănătoase din jur.

Un alt avantaj important al utilizării Cyberknife este acela că poate fi utilizat și pentru intervenții chirurgicale mai complicate, unde fiecare milimetru poate face diferența. Aici, ne referim în special la operațiile pentru tumorile la creier, splină, pancreas, ficat și prostată.

Specialiștii de la Centrul Medical Anadolu utilizează tehnologia Cyberknife încă din anul 2005, înregistrând rezultate de top. Centrul oncologic Anadolu a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, urmând aceleași standarde de îngrijire și dezvoltare în tratarea cancerului.

Beneficii Cyberknife in chirurgia oncologica

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions