Știri

Cancerul la sân în România – o situație alarmantă

Cancerul la sân în România a atins un număr de 10.000 de cazuri anual, iar pacientele se prezintă la medic atunci când afecțiunea este în stadiu avansat, motiv pentru care situația este alarmantă.

În perioada 1960 – 2008 incidența cancerului mamar a crescut de la aproximativ 11 îmbolnăviri la 28 de îmbolnăviri pe un eșantion de 100.000 femei, iar situația persistă și astăzi.

Specialiștii de la Centrul Medical Anadolu vin cu o serie de sfaturi pentru a preveni cancerul la sân, deoarece succesul tratamentului este strâns legat de stadiul în care este descoperită afecțiunea.

În ceea ce privește incidența cancerului mamar, România urmează din păcate tendința de creștere de la nivel mondial a numărului de îmbolnăviri. Mai multe date despre cancerul de sân și modalități de prevenire aflați din infograficul de mai jos:

Cancerul la san in Romania, o situatie alarmanta

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions