Știri

Centrul Medical Anadolu din Istanbul oferă consiliere medicală gratuită în România

Centrul Medical Anadolu

Centrul Medical privat Anadolu din Istanbul, unul dintre cele mai performante 5 spitale din lume

Centrul Medical privat Anadolu din Istanbul va organiza la începutul lunii decembrie vizite pentru consiliere medicală gratuită în Romania. Acestea se adresează publicului larg si vor avea ca teme principale chirurgia oncologică și afecțiunile ginecologice. „Se va pune accent în special pe cele mai noi metode chirurgicale şi tratamente de ultimă generație din domeniul oncologiei, de care pot beneficia pacienții Centrului Medical Anadolu”, a declarat Asli Akyavas, Director Servicii Internationale, Centrul Medical Anadolu Istanbul.

Acestea vor fi prezentate, dar mai ales explicate pe înțelesul publicului larg de către  Prof. Dr. Fatih Agalar– MD Prof în Chirurgie Oncologică și Prof. Dr. Fatih Gucer– MD Prof. în Ginecologie și Oncologie.

Specialiștii în chirurgie și ginecologie oncologică ai Centrului Medical Anadolu

Astfel, specialiștii în chirurgie și ginecologie oncologică ai Centrului Medical Anadolu din Turcia se vor afla la dispoziția pacienților interesați din Brașov, joi 3 decembrie, la Hotelul Kronwell (et. 3, Sala P. Kotler), începând cu orele 09.30 si din Bucuresti, vineri, 4 decembrie, Biroul Anadolu România (str. Hatmanul Arbore 15-19), începând cu orele 09.30.

Participarea este gratuită, dar înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate. Participantii se pot înscrie numai telefonic, apelând numărul 0725.595.095 (tarif normal).

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

Raluca Ciungara

International Services Supervisor – Romania

Tel: +40 725 595 095; Email: raluca.ciungara@anadolusaglik.org

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions