Știri

Programează-te pentru consultatie GRATUITĂ

PATIENT_CARE

In fiecare an pacientii romani isi recastiga sanatatea la Centrul Medical Anadolu. Centrul Medical Anadolu este un spital recunoscut international care pune accentul pe grija fata de pacient. Prioritatea noastra este de a asigura ca cerintele pacientului sunt respectate iar pacientul primeste asistenta pe tot parcursul tratamentului.

Anadolu este o organizaţie cu dezvoltare constantă, implicată în proiecte de responsabilitate socială corporativă printre care si initiativa de a organiza cat mai multe intalniri in Romania in timpul carora pacientii si rudele acestora pot sa se intalneasca cu medicii de la Centru Medical Anadolu. In timpul acestei intrevederi, pacientii primesc gratuit a doua opinie medicala pe baza planului de tratament pe care il detin sau pot pune intrebari doctorului privind conditia lor medicala. Pentru o evaluare medicala cat mai precisa, pacientii trebuie sa aduca cu ei toate documentele medicale pe care le detin.

fatih agalarVa informam ca in ziua de 22 septembrie 2016 la Biroul Anadolu din Bucuresti va avea loc o consultatie gratuita cu pacientii romani, tinuta de catre renumitul profesor doctor in chirurgie generala si chirurgie oncologica, Fatih Ağalar. Domnul profesor doctor Ağalar este unul dintre chirurgii de top de la Centrul Medical Anadolu cu peste 15 ani de experienta profesionala internationala. Profesor doctor Fatih Ağalar are peste 200 prezentări şi publicaţii naţionale şi internaţionale, este referent si editor a unor carti si reviste recenzate si detine 6 premii nationale si internationale pentru cercetare. Ca interese medicale mentionam operatiile de oncologie, operatia de cancer la san, chirurgia endocrina, chirurgia robotica si laparoscopica, chirurgia sistemului gastrointestinal, a colonului, rectului şi anusului.

Prof. Fatih Ağalar | Interventie chirurgicala laparoscopica si robotica – cancerul colorectal

Profesor Doctor Fatih Ağalar impreuna cu echipa noastra de la departamentul de servicii internationale va asteapta pe data de 22 septembrie 2016 la Biroul Anadolu din Bucuresti!

Adresa: strada Hatmanul Arbore , nr.15-19, etaj 4, ap. 407, sector 1

Ore de consultatie: 10:30-12:30 si 14:30 – 17:30

Programarea este obligatorie. Va rog sa ne contactati prin telefon la numarul 0725.985.380 sau prin email: madalina.preda@anadolusaglik.org.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions