FORMULAR DE INREGİSTRARE PENTRU PACİENTİİ STRAİNİ

Distribuie

FORMULAR DE INREGİSTRARE PENTRU PACİENTİİ STRAİNİ

Aceste informatii sunt necesare pentru siguranta pacientului la inregistrare sau pentru reactualizarea datelor precedente. Va rugam sa completati acest formular in totalitate. Aceste informatii vor fi strict confidentiale.

  • Acest formular de inregistrare trebuie completat cu 48 de ore inainte de vizita dumneavoastra.
  • Daca aveti dificultati cu privire la completarea formularului puteti cere ajutorul Coordonatorului de Pacienti din spital.
  • Va rugam ca toate campurile sa fie completate (*)
   Sexul*
   Data naşterii*
   Adresa*
   Adresa e-mail*

Atat timp cat nu precizez altfel, sunt de acord şi dau permisiunea Centrului Medical Anadolu şi a institutiilor afiliate, sa se obtina, sa se proceseze şi sa se distribuie datele mele de contact impartasite in timpul procesului de inregistrare, cu furnizori de servicii stabiliti. Aceste informatii pot fi folosite pe o perioada stabilita de catre Centrul Medical Anadolu si de catre institutiile afiliate, nu numai pentru consultatiile,programari şi tratament, dar si pentru orice fel de infomatii si evenimente in legatura cu sanatatea, promovari, deschideri, invitatii si memento-uri pentru evenimente.

Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

Consultații video/online disponibile acum la Centrul Medical Anadolu

 

Centrul Medical Anadolu oferă acum consultații video/online pentru pacienții (noi sau care au fost deja la clinica) care nu pot calători în străinătate pentru tratament din cauza pandemiei COVİD-19. Consultațiile cu specialiştii noştri de top se pot efectua telefonic sau prin aplicații video (whatsapp, viber, facetime, etc.)

Evaluarea se va face pe baza documentelor medicale în limba engleză. De asemenea radiografiile sau alte investigații de tip imagistică (RMN şi/sau CT) şi investigațiile de medicină nucleară pot necesita consultații şi în cadrul departamentelor noastre aferente.

 

Pentru mai multe informații referitoare la detaliile şi programarea unei consultații online ne puteți trimite o cerere prin website-ul nostru: www.anadolumedicalcenter.ro, printr-un mail catre echipa de specialişti romani romania@anadolusaglik.org sau puteti suna la 0799 499 911.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions