Informații despre cancer

Distribuie

Importanța urmăririi medicale după un tratament pentru cancer

Indiferent dacă ați avut tratament chirurgical, fie că a fost pe bază de chimioterapie sau radioterapie sau orice fel de tratament oncologic, este normal să vă puneți problema apariției unei eventuale recidive.

  • Echipa multidisciplinară ANADOLU lucrează împreună pentru a realiza o evaluare completă şi pentru a stabili cel mai bun plan de tratament disponibil pentru fiecare pacient în parte.
  • Planul de îngrijire depinde de tipul de cancer cu care ați fost diagnosticat, de tipul de tratament pe care l-ați urmat şi de starea generală de sănătate.
  • Medicul dumneavoastră vă poate monitoriza starea de sănătate prin: analize de sânge, RMN sau diferite investigații.
  • Este foarte important să urmăriți aceste recomandările medicale după finalizarea tratamentului oncologic.

Call Now Button

Logo Anadolu partener JOHNS HOPKINS medicine

Consultații video/online disponibile acum la Centrul Medical Anadolu

 

Centrul Medical Anadolu oferă acum consultații video/online pentru pacienții (noi sau care au fost deja la clinica) care nu pot calători în străinătate pentru tratament din cauza pandemiei COVİD-19. Consultațiile cu specialiştii noştri de top se pot efectua telefonic sau prin aplicații video (whatsapp, viber, facetime, etc.)

Evaluarea se va face pe baza documentelor medicale în limba engleză. De asemenea radiografiile sau alte investigații de tip imagistică (RMN şi/sau CT) şi investigațiile de medicină nucleară pot necesita consultații şi în cadrul departamentelor noastre aferente.

 

Pentru mai multe informații referitoare la detaliile şi programarea unei consultații online ne puteți trimite o cerere prin website-ul nostru: www.anadolumedicalcenter.ro, printr-un mail catre echipa de specialişti romani romania@anadolusaglik.org sau puteti suna la 0799 499 911.

 

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions