Ginecologie Oncologică

Ginecologie Oncologică

Secţia de Ginecologie Oncologică se ocupă de tratamentul pe cale medicală sau chirurgicală, după ce au fost stabilite diagnostice oncologice la sistemul de reproducere feminin, tipurile de cancer precum cancerul la uter, ovare, etc. Secţia de Ginecologie Oncologică are în dotare tehnologia şi infrastructura necesară, plus echipa de specialişti care poate aplica toate tipurile de intervenţii chirurgicale deschise sau laparoscopice.

Pe lângă intervenţiile chirurgicale aplicabile, această secţie este în colaborare permanentă cu secţiile de Oncologie Medicală şi Radiologie Oncologică aplicând astfel şi alte metode de tratament pe lângă intervenţiile chirurgicale.

Tipurile de cancer Ginecologic

Cancerele la organele de reproducere feminine, ovare, uter, trompe, vagin şi la vulvele de la gura vaginală sunt cunoscute şi tratate drept boli canceroase ginecologice. Astfel, branşa care se ocupă de studiul acestor tipuri de cancer şi de stabilirea tratamentului acestora este cunoscută ca Ginecologie Oncologică. Doctorii care se ocupă de diagnosticarea din timp şi tratarea acestor afecţiuni ginecologice pe cale chirurgicală aplică şi metode de tratament post operatorii percum: radioterapia, chimioterapia, tratamente hormonale, etc. Aceştia au o experienţă vastă şi aplică cea mai corectă metodă de tratament la momentul cel mai indicat.

Cele mai frecvent întâlnite cazuri de cancer sunt: cancerul vulvelor de la gura vaginală, cancerul ovarian şi cancerul la uter. Gura vaginală este punctul unde se deschide uterul către vagin. Ţesutul celular al vaginului este diferit de ţesutul celular al uterului, iar din acest motiv înmulţirea celului canceroase în această zonă se dezvoltă diferit.

 

Diagnostic și tratament cancer ginecologic la ANADOLU

Second opinion

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions