IVF (înseminare în vitro) – Endocrinologia reproducţiei

IVF (înseminare în vitro) – Endocrinologia reproducţiei

Cuplurile cu probleme de fertilitate ce au beneficiat de cele mai recente tehnologii se bucură de o rată foarte mare de succes în cadrul unităţii IVF a Centrului Medical Anadolu, sub îndrumarea unui grup specializat de clinicieni.

Tehnicile de reproducere asistată, precum IUI (înseminare intrauterină), IVF (fertilizare în vitro) şi ICSI (injecţie intracitoplasmică cu spermă) şi PGD (diagnostic genetic pre-implantare), intervenţii chirurgicale precum TESA (aspiraţia spermei din testicule), ŢESE (extracţia spermei din testicule) şi PESA (aspiraţie percutanată a spermei) sunt realizate pentru obţinerea spermei.

Laboratorul de embriologie are o infrastructură tehnică superioară şi personal cu experienţă care asigură toate metodele posibile de tratamente pentru infertilitate, inclusiv incubaţie laser sau mecanică asistată, congelarea embrionului şi cultură de blastociste.

 

Înseminare în vitro la ANADOLU

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions