Laborator Clinic

Laborator Clinic

Laboratorul clinic al Centrului Medical Anadolu a fost înfiinţat pentru a oferi servicii de laborator de înaltă calitate la standarde internaţionale pentru toţi pacienţii noştri.

Laboratorul nostru principal efectuează teste de laborator clinic, inclusiv biochimia de rutină, hematologia, teste de coagulare şi endocrinologie, monitorizarea medicaţiei, markeri tumorali, teste de screening şi teste de stimulare – supresie în vivo. Laboratorul principal este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.  În laboratoarele noastre clinice – satelit se fac numai teste de rutină şi de urgenţă, iar mostrele obţinute pentru analize mai complexe sunt transferate în condiţii adecvate către centrul nostru.

Lista noastră de teste este într-o continuă creştere iar colaborarea cu laboratoare acreditate internaţional ne permite să oferim pacienţilor noştri un ghid extensiv de teste, inclusiv testare genetică.

Testele de laborator sunt efectuate din diferite motive, inclusiv screening şi diagnoză, alegerea şi monitorizarea tratamentului, precum şi monitorizarea cursului bolii. Astăzi, 60-70% din deciziile medicale luate de medici se bazează pe rezultatele testelor de laborator. Drept urmare, principala responsabilitate a unui laborator medical este să producă rezultate precise şi de încredere.

Garantăm precizia şi fiabilitatea rezultatelor testelor noastre prin programul nostru intern de control al calităţii şi asigurăm recunoaşterea internaţională a acestor rezultate prin 12 programe diferite externe de control al calităţii, la care participăm.

Un test de laborator este realizat în trei etape: se obţine mostra de test, se efectuează analiza şi se raportează rezultatele. Laboratorul nostru monitorizează îndeaproape şi implementează noutăţile tehnologice. Ţinând pasul cu tehnologia şi implementând inovaţiile în activitatea efectuată, creştem calitatea muncii noastre şi reducem timpii de aşteptare. Sistemul de etichetare cu cod de bare folosit în procesul de prelevare este creat pentru a se împiedica amestecarea mostrelor sau chiar a pacienţilor.

Legăturile de interfaţă dintre sistemul informatic al laboratorului şi analizatoare servesc în reducerea timpilor de aşteptare a testelor şi greşelile de redactare în raportarea rezultatelor. Mecanismele de suport decizional din sistemul informatic al laboratorului alertează personalul şi îi permite să notifice imediat medicii cu privire la rezultatele critice ale pacienţilor.

Actualizăm multitudinea de echipamente în mod regulat. Criteriile pe care le implementăm în alegerea analizatoarelor sunt precizia şi fiabilitatea rezultatelor în baza de date externă CAP de control al calităţii. Folosim standardele CLIA în alegerea metodelor de testare.

Folosirea tehnologiilor avansate necesită folosirea unui personal mai calificat. Echipa noastră constă în trei biochimişti absolvenţi de medicină, 1 biolog şi 17 tehnicieni experimentaţi de laborator, absolvenţi ai colegiului tehnic. Toţi tehnicienii trec printr-un program de instruire şi orientare cu durata de două luni, iar dezvoltarea lor profesională este spijinită de programul lunar de seminar.

Analize medicale la ANADOLU

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions